غذاي اصلي/ «ساندويچ نودل»، ضيافتي عالي با طعمي نو
چگونه/ مي خواهيم سوپ نودل را به ساندويچ نودل تبديل کنيم. درست کردن اين ساندويچ سه دقيقه بيشتر طول نمي کشد. اصلاْ زمان بر نيست و خيلي هم خوشمزه است! چي لازم دارم: – يک پاکت نودل (به هر طعمي) – ساير مواد لازم براي ساندويچ مثل برش هاي پنير، خيارشور، گوشت و… . چطور بپزم: آب را بجوشانيد. پاکت نودل را باز کنيد. چاشني را از داخلش درآورده و کنار بگذاريد. رشته ها را داخل آب بريزيد، اما بيشتر از يک دقيقه نبايد داخل آب باشند. رشته ها را نبايد کامل بپزيد. بايد کمي سفت بمانند تا از هم جدا نشوند. آب اضافي را بيرون بريزيد. سعي کنيد رشته ها جدا نشوند. يک بشقاب برداريد و رشته ها را داخلش قرار دهيد. رشته ها را که بصورت يک مکعب هستند، از وسط برش دهيد. يعني بايد مثل دو تکه نان شوند. مخلفات ساندويچ را روي يکي از برش هاي رشته، که در واقع نان ساندويچ هستند، قرار دهيد. گوشت، گوجه فرنگي، خيارشور، بروکلي و پنير همگي مناسب اين ساندويچ هستند. پاکت چاشني را باز کنيد. چاشني را روي مواد بپاشيد تا طعم سوپ را پيدا کنند. همه چاشني را نريزيد، ممکن است شور شود. برش ديگر را روي آن قرار دهيد. نوش جان! از ساندويچ سوپ خود لذت ببريد. نکات و هشدارها روي ساندويچ مي توانيد تکه هايي از سبزيجات تازه بريزيد. هم ظاهر زيبا و هم طعم دلنشيني به ساندويچ مي دهد. هميشه هنگام کار با آب جوش مراقب خود باشيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد