ايران کوک/
چي لازم دارم براي: 40 ناگت
هويج 2-3 عدد
زردک (هويج وحشي زرد) 1 عدد
سيبزميني کوچک 2 عدد
چغندر 1 عدد
کلم بروکلي 1 دسته
فلفل سبز 1 عدد
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري
نمک 1/2 قاشق چايخوري
فلفل 1/2 قاشق چايخوري
پودر نان 2 پيمانه
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
روغن سرخکردني 1 ليتر
چه جوري درست کنم:
اول از همه، همه سبزيجات را (به جز فلفل) به صورت تکههاي درشت خرد کنيد. براي ناگت مرغ معمولاً از مقداري آرد و تخم مرغ براي چسب بيشتر استفاده ميشود. اما در ناگت سبزيجات سيبزميني همان کار را براي ماميکند.
حال سبزيجات خرد شده را در قابلمه آب و مقداري نمک آبپز کنيد در حدي که چنگال به راحتي در آنها فرو برود. همه سبزيجات را با هم داخل آب جوش نريزيد. بروکلي در عرض ۲–۳ دقيقه آماده ميشود. ولي بقيه مواد حدود ۱۰ دقيقه بايد در آب در حال جوش بمانند تا پخته شوند.
آسانترين راه اين است که سبزيجات را داخل غذاساز بريزيد تا کاملاً ريز و با هم مخلوط شوند. ولي اگر غذاساز در دسترس نداريد ميتوانيد سبزيجات را رنده کنيد يا اين که از پوره ساز استفاده کنيد. فلفل سبز را خيلي ريز خرد کنيد و همراه با نمک وفلفل سياه به مواد اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.
در اين مرحله مخلوط سبزيجات چسبناک است ولي راحت خرد ميشود. پس بهتر است آن را در يک سيني فر بريزيد و سطح آن را صاف و يکدست کنيد. سيني را ۱۵–۲۰ دقيقه در فريزر بگذاريد تا مخلوط خنک و سفت شود. اما نبايد يخ بزند. وقتي مخلوط سفت شد ميتوانيد خيلي راحت با استفاده از يک کاتر کوکي يا دهانه ليوان آن را به شکل دايره قالب بزنيد.
ناگتها را يکي يکي در تخممرغ هم زده و سپس در پودر نان فرو ببريد. در صورتي که ميخواهيد ناگتها را براي بعد فريز کنيد آنها را مجدداً روي سيني بچينيد و در فريزر بگذاريد تا کاملاً يخ بزنند. سپس ناگتهاي يخ زده را در کيسه بگذاريد. ميتوانيد آن را تا چند ماه داخل فريزر نگه داريد.
ناگتها را۳ –۴ دقيقه در روغن داغ سرخ کنيد تا آماده سرو شوند. همچنين ميتوانيد ناگتها را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵–۲۰ دقيقه بپزيد. اما سرخ کردن طعم بهتري به ناگت سبزيجات ميدهد و روش کلاسيک تهيه ناگت با سرخ کردن است.
ناگت سبزيجات را با هر سسي که دوست داريد سرو کنيد.
حاضر است در : 90 دقيقه
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار