غذاي اصلي/ خوراک کبک؛ يک طعم به ياد ماندني
آشپزي ايده آل/ اگر اهل شکار نيستيد و دلتان نميآيد تا جان يک حيوان بيگناه را براي تفريح يا خوردن بگيريد، احتمالا از آن دسته آدمهايي هستيد که تا به حال گوشت نرم و لذيذ کبک را نچشيدهايد، اما مدتي است که در فروشگاههاي زنجيرهاي و سوپرمارکتهاي بزرگ، کبک پرورشي در بستهبنديهاي خوب و باکيفيت عالي عرضه ميشود. گذشته از خواص بسياري که براي گوشت کبک ذکر شده، طعم خوب و منحصر به فردش ارزش امتحان يکباره را به آن ميدهد. چي لازم دارم: کبک: 2 عدد پياز متوسط: يک عدد، ساطوري سير: يک حبه، رنده شده گوجه فرنگي متوسط: 2 عدد نگيني فلفل دلمهاي قرمز: يک عدد نگيني روغن: 6 قاشق غذاخوري نمک و فلفل: به ميزان لازم چطور بپزم: 1 -روغن را در يک قابلمه روي شعله متوسط داغ کرده و کبکهاي درسته را يک به يک حدود 10 دقيقه در آن تفت دهيد تا همه جاي آن برشته شود، سپس از روغن خارج کرده و کنار بگذاريد. 2 - پياز و فلفل دلمهاي را در همان روغن 5 دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند، سپس سير را اضافه کرده و تفت دادن را يک دقيقه ديگر ادامه دهيد. 3 - گوجه فرنگي نگيني را داخل قابلمه ريخته و پس از 5 دقيقه يا هنگامي که نرم شد کبکها را به قابلمه برگردانده و با نصف پيمانه آب جوش به مدت 30 دقيقه روي شعله کم و با در بسته بپزيد. در 10 دقيقه آخر نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و آن را با برنج يا نان سرو کنيد. نکات: 1 - گوشت کبک در يخچال حداکثر 2 روز و پخته شده آن نهايتا 3 روز قابل نگهداري است. 2- براي تهيه اين غذا براي هر نفر حداقل يک کبک درنظر بگيريد. 3 - در صورت تمايل ميتوانيد کبک سرخ شده را با مواد تفت داده شده در يک ظرف نسوز ريخته و يک ساعت در فر با دماي 180 درجه سانتيگراد برشته کنيد.