صبحانه/ پنکيک مغزدار ويژه با شکلات نوتلا
آخرين خبر/ يک انتخاب ويژه براي صبحانه به ويژه براي کودکان است. براي تهيه اين پنکيک به کمي سرعت عمل نياز خواهيد داشت. چرا که شکلات نوتلاي استفاده شده براي مغز پنکيک ممکن است به سرعت آب شود. لذا براي اين منظور بهتر است 1 و 1/2 تا 2 قاشق غذاخوري شکلات نوتلا (شکلات صبحانه) را به شکل مدور با قطر تقريبي نيم سانتيمتر روي کاغذ روغني پهن کنيد و به مدت يک ساعت تا يک ساعت و نيم در فريزر قرار دهيد تا شکلات سفت شود. توجه داشته باشيد که قطر شکلات نوتلا نبايد خيلي نازک و يا خيلي کلفت باشد. چرا که اگر قطر شکلات نازک باشد به هنگام جابهجايي به راحتي خواهد شکست و برعکس اگر خيلي کلفت باشد قطر پنکيک را زياد خواهد کرد. نکته دوم در ارتباط با تهيه پنکيک مغزدار اين است که، اگر در هنگام تهيه پنکيک، شکلات از مابين پنکيک آب شد و به داخل تابه نفوذ کرد بهتر است تابه را قبل از تهيه پنکيک بعدي به خوبي تميز کنيد. چرا که باعث ميشود پنکيکهاي بعدي ظاهري نامطلوب و سوخته پيدا کنند. نکته سوم اين که از مقدار کمي کره براي تهيه پنکيک استفاده کنيد در کل براي اين ميزان مواد به 2 قاشق غذاخوري کره نياز خواهيد داشت و مجموعا 7 پنکيک در نهايت خواهيد داشت. البته اين بستگي به ميزاني که از مواد پنکيک استفاده ميکنيد دارد! توصيه ميشود شکلاتهاي تخت شده را در 2 سيني مجزا قرار دهيد و هر بار يکي از سينيها را استفاده کنيد تا مانع از آب شدن شکلاتها در هنگام پخت شود. براي تهيه پنکيک از تابه مخصوص پنکيک و يا تابههاي نچسب که سالم هستند استفاده کنيد. چي لازم دارم: آرد 1 و 1/2 پيمانه تخم مرغ 1 عدد شير 1 و 1/2پيمانه شکر 4 قاشق غذاخوري بکينگپودر 1 قاشق چايخوري سر پر کره 2 قاشق غذاخوري شکلات نوتلا چند قاشق غذاخوري نمک کمي وانيل (اختياري) 1/8 قاشق چايخوري توتفرنگي (اختياري) به ميزان لازم چطور بپزم: براي تهيه پنکيک مغزدار ابتدا شکلاتهاي نوتلا و يا هر شکلات صبحانه ديگري که در دسترس داريد را به صورت مدور روي کاغذ روغني پهن کنيد و در فريزر به مدت 1 تا 2 ساعت استراحت دهيد.مواد خشک شامل آرد، نمک ( به ميزاني که مابين دو انگشت جاي گيرد)، شکر، وانيل و بکينگپودر را در ظرفي با يکديگر مخلوط کنيد.وسط ظرف حاوي مواد خشک را گود کنيد و تخم مرغ و شير را به آرامي به آن اضافه کنيد و شروع به هم زدن کنيد تا زماني که کاملا صاف و يکدست شوند.از مواد به اندازه 1/4 پيمانه برداريد و کف تابه که با 1/2 قاشق غذاخوري کره ذوبشده گرم شده است بريزيد. سپس يکي از شکلاتها را روي آن قرار دهيد و سريعا از مواد پنکيک کمي کمتر از دفعه اول روي شکلات بريزيد و سطح پنکيک را صاف کنيد.در نهايت زماني که اطراف پنکيک به رنگ طلايي تغيير رنگ داد پنکيک را برعکس کنيد و طرف ديگر را نيز سرخ کنيد. اين کار را تا انتها ادامه دهيد و در صورت تمايل پنکيکها را با تکههاي ميوه تازه سرو نماييد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد