نمناک/ کشک ليمو چاشني ترش و خوش عطر و طعمي است که استفاده از آن در غذاها چندان مرسوم نيست، اما مطمئنا در صورت امتحان آن پشيمان نخواهيد شد.
مواد لازم براي کشک ليمو
شکر سفيد 1 فنجان
تخم مرغ 3 عدد
اب ليمو تازه 1 فنجان
رنده پوست ليمو پوست 3 عدد ليمو
کره ذوب شده نصف فنجان
طرز تهيه کشک ليمو با مايکروفر
همچنين بخوانيد : تمامي دستور آشپزي هاي مربوط به سس و رب
در يک کاسه بزرگ مايکروفر شکر و تخم مرغ راهم بزنيد تا کاملا ترکيب شوند سپس ساير مواد را افزوده و کاملا مخلوط نماييد و در مايکروفر با قدرت کامل بگذاريد بپزد . هر 1 دقيقه کاسه را خارج نموده هم بزنيد .
اين فرايند بسته به مايکروفر شما 3 – 5 دقيقه طول خواهد کشيد .
زماني که قاشقي فلزي را در اين مخلوط بزنيد و پشتش کاملا به آن پوشيده شد کشک ليموي شما آماده است .
کشک ليمو را از الک رد کرده داخل يک شيشه استريل بريزيد و بعد ازين که سرد شد درش را ببنديد.
کشک ليمو را تا 2 هفته ميتوانيد در يخچال نگهداري نماييد .
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار