چيز برگر را اصولي آماده کنيد
ايران کوک/ چي لازم دارم: گوشت چرخ کرده 500 گرم پياز 1 عدد سير 2 حبه پنير چدار ورقه اي مقدار لازم تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاري يا آرد سفيد مقدار لازم نان همبرگر تعداد لازم نمک و فلفل مقدار لازم چه جوري درست ميشه: گوشت را داخل کاسه اي بريزيد و تخم مرغ ، سير رنده شده ، پياز رنده شده و آب گرفته را به گوشت اضافه و مخلوط کنيد و کمي ورز دهيد. سپس نمک و فلفل بزنيد و مقداري آرد اضافه کنيد و چند دقيقه ديگر ورز دهيد تا مايه چيز برگر منسجم و يکدست شود ( تا حدي که بتوانيد به چيز برگر شکل دهيد کمي آرد اضافه کنيد چون آرد زياد چيز برگر را خشک مي کند ). چيز برگرها را با قالب يا با دست به شکل دايره اي شکل دهيد ، چيز برگرها را داخل ظرف بگذاريد و روي آن را با نايلون فريزر بپوشانيد و به مدت 1 – 2 ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا طعم مواد جذب هم شود. پس از مدت زمان لازم چيز برگر را روي آتش ذغال يا ماهيتابه اي که چرب کرده ايد قرار دهيد تا برشته شود. سپس برگردانيد تا طرف ديگر نيز برشته شود ، در پايان پخت يک ورقه پنير روي چيز برگر قرار دهيد تا با حرارت آب شود. داخل نان همبرگر را با کاهو ، گوجه فرنگي ، خيارشور و … پر کنيد و چيز برگر را پس از آماده شدن روي انها قرار دهيد و سس دلخواه بزنيد و سرو کنيد ( در صورت تمايل از پنيرهاي ديگري نيز ميتوانيد استفاده کنيد ، همچنين مي توانيد مقداري پنير رنده شده داخل مايه چيزبرگر بريزيد ). با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد