غذاي ملل/ پيش غذايي به پيشنهادهاي سرآشپزهاي ترکيه
آخرين خبر/ سوپ مرغ و ماست ترکيه اي چي لازم دارم: سيب زميني متوسط 2 عدد نگيني پياز متوسط 1 عدد نگيني کره 100 گرم ذرت 1 پيمانه نخودفرنگي 4 قاشق غذاخوري آب مرغ 4 پيمانه آب معمولي 2 پيمانه آرد 2 قاشق غذاخوري سينه مرغ 2 پيمانه ريز شده ماست پر چرب 5 قاشق غذاخوري تخم مرغ 1 عدد خامه و فلفل پول بي بر (ترکيه ايي) به ميزان دلخواه چه جوري درست ميشه: براي تهيه سوپ مرغ و ماست ترکيه اي ابتدا کره و پياز نگيني خرد شده را با هم تفت دهيد و فقط در حدي که نرم و سبک شود مرغ را اضافه کنيد و تفت دهيد رنگش که سفيد شد نمک و فلفل سياه بزنيد و بعد سيب زميني خرد شده را اضافه کنيد و بعد ذرت و نخود فرنگي را و کمي که تفت داديد اب مرغ را اضافه کنيد و در ظرفتان را گذاشته تا ريز ريز بپزد شعله تان را کم کنيد. سيب زميني تان بايد کامل بپزد وقتي سيب زميني کامل پخت سوپتان از نظر پختن اماده است… حالا سس سوپتان را درست کنيد .. ماست+تخم مرغ+ارد+کمي ابليمو به دلخواه+نمک و فلفل سياه را در ظرف جدا با هم مخلوط کنيد تا به يه مواد يک نواخت و يک دست برسيد. بعد يه ملاقه تا ۲ تا از سوپتان را بريزيد داخل اين مواد و بگذاريد سوپ با مواد حرارت يکساني پيدا کند يعني نه ماست سرد باشد نه سوپ داغ بعد انرا بريزيد داخل سوپتان اين طوري سوپتان نمي برد حدود ۱۰ دقيقه تا۱۵ دقيقه بجوشد سوپتان اماده است من خودم براي قوام بيشترش سس بشامل هم ميريزم بعدجا افتاد سوپتان را بريزيد داخل ظرف سروتون و با خامه و فلفل پول بي بر که يه فلفل ترکيه اي ست و عطر فوق العاده اي دارد تزئين کنيد اين فلفل در کوچه مروي يا چهار راه سيروس موجود است اگر هم نداشتيد اشکالي ندارد ولي باشد بهتر است . سوپ مرغ و ماست ترکيه اي شما آماده است. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد