فوت آشپزي/ چند اشتباه رايج که هنگام طبخ مرغ مرتکب ميشويم؟
فردا/ طبخ مرغ، به نظر کار راحتي مي آيد اما اگر چند نکته را رعايت نکنيد اصلا طعم خوشمزه اي به خود نمي گيره و حتي بوي ضخم مرغ مي دهد. همان اندازه که مرغ خوشمزه بسيار دلچسب است، مرغي که خوب پخته نشود و بوي بدي بدهد، ميتواند از کدبانويي شما بکاهد. با هم به بررسي مواردي مي پردازيم که در حين پختن مرغ نبايد آنها را انجام دهيد. در آب نمک نخواباندن گوشت هميشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در ترکيبي از آب و ادويه جات بخوابانيد. پختن مرغ از طرف غلط براي پختن مرغ داخل فر بايد سينه مرغ به سمت پايين باشد. سينه مرغ بزرگ ترين قسمت مرغ است بنابراين بهتر است از حرارت مستقيم دور باشد تا خشک نشود. سرخ نکردن پوست مرغ مي توان گفت فرق بين مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است. وقتي مرغ کاملا پخت فر را روي حالت گريل قرار دهيد تا پوست آن سرخ شود. دور ريختن بعضي از قسمت هاي مرغ دور ريختن هر قسمتي از مرغ کاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر… با همه قسمت هاي مرغ مي توان خوشمزه ترين غذاها را درست کرد. بلافاصله خوردن مرغ آماده هميشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقيقه صبر کنيد بعد سرو کنيد. چون مرغ آب بيشتري پس مي دهد و نرم و خوشمزه تر مي شود. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد