برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ميز اردور/ توپک ماکاروني و پنير؛ کوچولوهايي براي بچه ها

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
 ميز اردور/ توپک ماکاروني و پنير؛ کوچولوهايي براي بچه ها
ايران کوک/ ماکاروني و پنير يا مک اند چيز (Mac and Cheese) يکي از انواع محبوب پاستاست که با پاستا و سس پنيري (معمولا پنير چدار) تهيه مي شود. در اين روش با طرز تهيه توپک ماکاروني و پنير سوخاري آشنا مي شويم. توپک مک اند چيز سوخاري علاوه بر طعم پنيري فوق العاده اي که دارد بدليل ظاهر کوچکي که دارد ميان وعده يا پيش غذايي مناسب براي کودکان يا ميهماني ها محسوب مي شود. چي لازم دارم: ماکاروني فرمي 450 گرم پنير چدار 400 گرم شير 1 و 1/4 فنجان آرد 1/2 فنجان کره 1/4 فنجان تخم مرغ 2 عدد پودر سوخاري 3 فنجان نمک و فلفل به ميزان دلخواه روغن گياهي براي سرخ کردن چطوري درست کنم: 1. ماکاروني فرمي (آرنجي) را طبق دستور روي بسته حدود 10 الي 15 دقيقه در آب جوش بپزيد تا نرم شود. سپس ماکاروني را آبکشي کنيد و کنار بگذاريد. 2. پنير چدار را رنده درشت کنيد و کنار بگذاريد. ماهيتابه بزرگي را روي حرارت متوسط قرار دهيد و کره را در آن بريزيد تا آب شود. سپس آرد را اضافه کنيد و با کره تفت دهيد تا رنگ آرد کرمي شود. يک فنجان شير اضافه کنيد و هم بزنيد تا مايه غليظ شود. پنير رنده شده را کم کم اضافه کنيد. به اين صورت که هربار با دست کمي پنير بريزيد و هم بزنيد. 3. مايه را هم بزنيد تا پنير کاملا آب شود و مايه نرم و يکدست شود. ماکاروني پخته شده را به مايه پنيري اضافه کنيد و خوب ترکيب کنيد. به ميزان دلخواه با نمک و فلفل آن را مزه دار کنيد. 4. ماکاروني و پنير را در يک ظرف دردار بريزيد و ظرف را به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد تا کاملا سرد شود. کف يک سيني کاغذ روغني بيندازيد يا با کمي روغن آن را چرب کنيد. به اندازه گردو از ماکاروني و پنير برداريد و با دست آن را گلوله کنيد. توپک هاي ماکاروني و پنير را در سيني بچينيد و سيني را حداقل 1 ساعت در فريزر قرار دهيد (اگر توپک ها يک شب در فريزر بمانند بهتر است). 5. تخم مرغ ها را در يک کاسه بشکنيد و 1/4 شير را به آن اضافه کنيد. مايه تخم مرغي را با چنگال هم بزنيد تا يکدست شود. پودر سوخاري را در ظرف مناسبي بريزيد. توپک ماکاروني و پنير را به ترتيب در مايه تخم مرغي قرار دهيد و بعد در پودر سوخاري بغلطانيد تا همه جاي توپک به آرد سوخاري آغشته شود. 6. ماهيتابه را روي حرارت متوسط قرار دهيد و به مقدار لازم روغن داخل آن بريزيد. زمانيکه روغن داغ شد توپک ها را داخل روغن بيندازيد و حدود 3-4 دقيقه سرخ کنيد تا برشته و طلايي شود. 7. توپک هاي سرخ شده را روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي اش جذب شود. سپس توپک هاي ماکاروني و پنير سوخاري را در ظرف بچينيد و همراه با سس دلخواه بلافاصله بصورت گرم سرو کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد