ميز اردور/ «موس عسل و زعفران»؛دسري پرانرژي
بيتوته/ چي لازم دارم: عسل دو قاشق سوپخوري پودر زعفران نصف قاشق چايخوري آب جوش يک قاشق سوپخوري سفيده تخممرغ دو عدد خامه فرم گرفته يک پيمانه شکر ريز پيمانه آب پيمانه ژلاتين يک قاشق چايخوري چه جوري درست ميشه: زعفران را به آب جوش اضافه کرده و روي حرارت بخار آب قرار ميدهيم. سپس عسل را به زعفران افزوده و مخلوط ميکنيم. خامه را به عسل و زعفران اضافه و مخلوط ميکنيم. سفيدههاي تخم مرغ را با دور تند همزن برقي زده تا سفيد و پف کرده شود طوري که وقتي کاسه را بر ميگردانيم سفيده از کاسه برنگردد. حالا شکر را قاشق قاشق به سفيده اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر قاشق، سفيدهها را يک دقيقه با همزن ميزنيم تا شکر خوب جذب شده و حالت فوم براق به خود بگيرد ژلاتين را به آب اضافه کرده و روي بخار آب قرار ميدهيم تا ذوب شود، سپس به خامه اضافه و خوب مخلوط مينماييم. با استفاده از ليسک سفيده را به آرامي به خورد خامه ميدهيم. موس عسل و زعفران را به ظرف سرو منتقل کرده دو الي سه ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا دسر ببندد. نکته: براي تزيين از خامه فرم گرفته، عسل و زعفران ميتوانيد استفاده کنيد. توجه داشته باشيد که انواع موس بهتر است در ظرفهاي تکنفره يا بلوري سرو شود. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد