آکا ايران/
مواد لازم:
روغن زيتون
۴ قاشق غذا خوري
پياز
۳/۴ ليوان
قارچ
۲ ليوان
سير
۲ قاشق غذا خوري
فلفل قرمز
۱/۴ قاشق غذا خوري
تخم مرغ
۱ عدد
پنير توفو
۱ ليوان
پودر نان
۱/۴ ليوان
جعفري
۱ قاشق غذا خوري
آرد گندم
۱/۲ ليوان
رب گوجه فرنگي
۱ قاشق غذا خوري
نمک و فلفل
به مقدار لازم
- ابتدا ۲ قاشق روغن زيتون را در تابه اي گرم کرده، سپس پياز ريز خرد شده و کمي نمک را اضافه کرده و ۳ الي ۵ دقيقه تفت مي دهيم.
- سپس قارچ هايي که بسيار ريز خرد کرده ايم به همراه سير له شده و فلفل قرمز اضافه کرده و زير حرارت را زياد مي کنيم تا آّب قارچ خشک شودو کمي طلايي شود. براي خوش رنگ شدن غذا ۱ قاشق رب گوجه فرنگي هم به سس اضافه مي کنيم.
- پنير و تخم مرغ و نمک را به مدت ۲ دقيقه با همزن مخلوط کرده ،سپس پودر نان و جعفري را اضافه کرده و ۲ دقيقه ديگر با همزن مي زنيم.
- در ظرفي آرد را ريخته و مخلوط پنير و نان را به صورت کوفته هاي ريز درآورده و توي آرد مي زنيم و سپس در روغن سرخ مي کنيم.
- اسپاگتي ها را هم در آبجوش و کمي نمک و روغن جوشانده و آبکش مي کنيم.
- براي سرو کردن اين غذا اول اسپاگتي را در ظرف ريخته و بعد کوفته هاي پنيري سرخ شده را اضافه کرده و سپس سس قارچ و پياز را روي آن مي ريزيم.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار