برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ اسپاگتي با کوفته قلقلي پنيري

منبع
آکا ايران
بروزرسانی
غذاي اصلي/ اسپاگتي با کوفته قلقلي پنيري
آکا ايران/ مواد لازم: روغن زيتون ۴ قاشق غذا خوري پياز ۳/۴ ليوان قارچ ۲ ليوان سير ۲ قاشق غذا خوري فلفل قرمز ۱/۴ قاشق غذا خوري تخم مرغ ۱ عدد پنير توفو ۱ ليوان پودر نان ۱/۴ ليوان جعفري ۱ قاشق غذا خوري آرد گندم ۱/۲ ليوان رب گوجه ‌فرنگي ۱ قاشق غذا خوري نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ابتدا ۲ قاشق روغن زيتون را در تابه اي گرم کرده، سپس پياز ريز خرد شده و کمي نمک را اضافه کرده و ۳ الي ۵ دقيقه تفت مي دهيم.
  • سپس قارچ هايي که بسيار ريز خرد کرده ايم به همراه سير له شده و فلفل قرمز اضافه کرده و زير حرارت را زياد مي کنيم تا آّب قارچ خشک شودو کمي طلايي شود. براي خوش رنگ شدن غذا ۱ قاشق رب گوجه فرنگي هم به سس اضافه مي کنيم.
  • پنير و تخم مرغ و نمک را به مدت ۲ دقيقه با همزن مخلوط کرده ،سپس پودر نان و جعفري را اضافه کرده و ۲ دقيقه ديگر با همزن مي زنيم.
  • در ظرفي آرد را ريخته و مخلوط پنير و نان را به صورت کوفته هاي ريز درآورده و توي آرد مي زنيم و سپس در روغن سرخ مي کنيم.
  • اسپاگتي ها را هم در آبجوش و کمي نمک و روغن جوشانده و آبکش مي کنيم.
  • براي سرو کردن اين غذا اول اسپاگتي را در ظرف ريخته و بعد کوفته هاي پنيري سرخ شده را اضافه کرده و سپس سس قارچ و پياز را روي آن مي ريزيم.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد