برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ طرز تهيه فيله سوخاري با پنير چدار

منبع
برترين ها
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه فيله سوخاري با پنير چدار
برترين ها/ براي سوخاري کردن اين فيله هاي مرغ بايد از کراکر پنيري يا چيپس ذرت پنيري استفاده کنيد تا طعم و مزه جديدي را برايتان به ارمغان بياورد. مواد لازم ( ۵ نفر) دو عدد سينه مرغ ۲٫۵ پيمانه دوغاب ۱ بسته ادويه سوخاري ۳ پيمانه کراکر پنيري طرز تهيه فر را با دماي ۲۲۵ درجه سانتي گراد روشن کنيد. روي تخته گوشت خردکني، سينه هاي مرغِ بدون پوست را به نوارهاي باريک برش دهيد. آن ها را درون کاسه ريخته و دوغاب را روي مرغ ها بريزيد و هم بزنيد. روي آن ها پلاستيک کشيده و به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد. کراکر پنيري را درون کيسه پلاستيکي بريزيد. آن را خرد کنيد تا پودر شوند. کف سيني فر يک لايه ورقه روغني قرار دهيد. مرغ ها را درون پودر کراکر پنيري بغلتانيد و در سيني بچينيد. آن ها را به مدت ۲۰ دقيقه بپزيد تا طلايي شوند. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد