شيريني ها/ کيک دارچيني با دستوري آسان و لطيف
ايران کوک/ چي لازم دارم: کره 70 گرم شکر 2/3 پيمانه+1 قاشق غذاخوري تخم مرغ 1 عدد وانيل 1/2 قاشق چايخوري آرد 1 پيمانه بيکينگ پودر 1 و 1/2 قاشق چايخوري نمک 1/4 قاشق چاي خوري شير 1/3 پيمانه دارچين 1/2 قاشق چايخوري چطور بپزم: امروز قصد داريم يک کيک ساده و خوشمزه را به شما معرفي کنيم که در مدت زماني کوتاه و بدون هيچ دردسري تهيه ميشود. کيک دارچيني درواقع از يک کيک اسفنجي ساده تشکيل شده که روي آن مخلوطي از شکر و دارچين پاشيده ميشود. کيک دارچيني همراه با چاي يک عصرانه سبک و دلچسب را براي شما و عزيزانتان محيا ميکند. طعم ملايم دارچين اين کيک ساده را چنان جذاب ميکند که حتي ميتوانيد آن را در مهمانيها و دورهميهاي دوستانه هم سرو کنيد. با استفاده از قالبهاي کيک متنوع ميتوانيد کيک را به شکلهاي مختلفي در آوريد و از آن لذت ببريد. ابتدا فر را با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن کنيد و بگذاريد گرم شود. يک قالب گرد ۱۸ سانتي را با کمي روغن چرب کنيد و کنار بگذاريد. اجازه بدهيد کره کمي نرم شود. ۱۰ گرم از آن را جدا کنيد و کنار بگذاريد. بقيه کره را خرد کنيد و همراه با ۲/۳ پيمانه شکر در کاسه بزرگي بريزيد. آن را با همزن برقي خوب بزنيد تا حالت کرم پيدا کند و رنگش روشن شود. سپس تخم مرغ و وانيل را اضافه و با آن مخلوط کنيد. در ظرف ديگري آرد، بيکينگ پودر و نمک را الک کنيد. کمي مخلوط آرد را به مواد قبلي اضافه کنيد. سپس کمي شير بريزيد و هم بزنيد. اين کار را تکرار کنيد تا همه مواد به خوبي با هم مخلوط شوند. مايه کيک را در قالبي که از قبل آماده کرديد بريزيد و به طور يکنواخت پهن کنيد.آن را به مدت ۲۵–۳۰ دقيقه در فر قرار دهيد تا پخته شود. خلال دنداني را در کيک فرو کنيد. اگر خلال دندان تميز از کيک بيرون آمد کيک شما آماده است. آن را از فر خارج کنيد. همچنان که کيک داغ است، ۱۰ گرم کره باقيمانده را روي آن بماليد. دارچين را با يک قاشق شکر باقيمانده مخلوط کنيد و روي کيک بپاشيد. کيک دارچيني شما آماده سرو است. نوش جان! با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد