سوپ و آش/ بهترين فصل براي پختن سوپ ذرت، پاييز است
جام نيوز/ ذرت يکي از تحفههاي قاره آمريکا ست که امروزه تقريبا نبودن آن در بين انواع مواد غذايي قابل تصور نيست. سوپ ذرت علاوه بر خواص فراوان، بسيار سريع آماده ميشود به شرطي که از کنسرو آن استفاده کنيد. چي لازم دارم: کنسرو ذرت: 2 قوطي، 800 گرم روغن مايع: 4 قاشق غذاخوري پياز سفيد متوسط: يک عدد، نگينيشده سير: 2 حبه، رنده شده فلفل سفيد: يک قاشق غذاخوري (اختياري) نمک و فلفل: به ميزان لازم آب مرغ: يکو نيم ليتر خامه: يکدوم پيمانه چطور بپزم: 1- روغن را در يک قابلمه روي شعله متوسط داغ کنيد و پياز را 4 دقيقه در آن تفت دهيد. سير و پودر فلفل سفيد را اضافه کرده و يک دقيقه ديگر تفت دهيد. 2- سهچهارم ذرت را به قابلمه اضافه کنيد و پس از 3 دقيقه آب مرغ را به آن بيفزاييد. هنگامي که سوپ به جوش آمد، شعله را کم کرده و در آن را ببنديد. سوپ را 20 دقيقه بپزيد. 3- به وسيله گوشتکوب برقي يا غذاساز سوپ را پوره کنيد تا يکدست شود. ذرت باقيمانده را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنيد. چند دقيقه قبل از سرو خامه را بيفزاييد و مخلوط کنيد. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و در ظرف بکشيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد