غذاي اصلي/ «اسنک قارچ و جعفري»، سريع و آسان
ايران کوک/ مواد لازم براي 5 نفر: قارچ 250 گرم سير 5 حبه روغن زيتون 5 قاشق غذاخوري نان تست 10 عدد جعفري خرد شده 5 قاشق غذاخوري آبليمو 1 قاشق چايخوري نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهيه : روغن زيتون را داخل ماهيتابه اي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گرم شود. سيرهاي خرد شده را به روغن اضافه کنيد و کمي تفت دهيد تا سيرها نرم شوند. قارچ ها را به صورت ورقه اي خرد کنيد و به سير اضافه نماييد. حرارت را را زياد کنيد و تفت دهيد تا آب قارچ کشيده شود. سپس جعفري خرد شده ، آبليمو ، نمک و فلفل را اضافه کنيد و از روي حرارت برداريد. نان هاي تست را داخل سيني فر بچينيد. حرارت بالاي فر را روشن کنيد و سيني را داخل فر قرار دهيد تا نان ها طلايي شوند. برگردانيد تا طرف ديگر نان نيز برشته شود ( ميتوانيد روي نان ها را با روغن زيتون يا روغن با طعم سير برس بکشيد ). پس از اينکه نان هاي تست آماده شدند در ظرف بگذاريد. مقداري از مايه قارچ روي نان ها بريزيد و اسنک را با سس دلخواه تان سرو کنيد حاضر است در : 25 دقيقه با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد