غذاي اصلي/ کاسترول گوشت و پنير؛ لذيذ و شيک
پارسينه/ کاسرول (Casserole) نوعي غذا و پيش غذا است که در ظرف هاي مخصوصي در داخل فر قرار گرفته و پخته ميشود. در تهيه اين غذا مي توانيد انواع مختلف مواد خوراکي را که دوست داريد بر طبق دستورالعمل هاي خودش آماده کنيد و بپزيد. در اين مقاله طرز تهيه کاسرول گوشت و پاستا براي عاشقان غذاهاي گوشتي آمده است. چي لازم دارم: روغن زيتون ۲ ق غ پياز سفيد خرد شده ۱ و نيم فنجان فلفل دلمه ريز خرد شده ۱ فنجان سير خرد شده ۱ ق غ پوره گوجه فرنگي ۷۸۰ گرم گوشت چرخ کرده گاو ۶۰۰ گرم نمک به مقدار لازم قارچ حلقه شده ۱۱۵ گرم پاستا ۳۳۶ گرم ذرت ۱ و نيم فنجان زيتون سياه خرد شده ۴۲۰ گرم پنير چدار رنده شده ۲۲۵ گرم چطور بپزم: فر را با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد روش کنيد تا گرم شود.۱ قاشق روغن در يک تابه ريخته گرم که شد پياز و فلفل دلمه را اضافه کرده حدود ۴ دقيقه طبخ نماييد . سير را اضافه کرده ۱ دقيقه ديگر به طبخ ادامه دهيد . گوجه ها را اضافه کرده. بعد ازين که به جوش آمد بگذاريد ۱۰ دقيقه همينطور بجوشد سپس حرارت را کم کنيد تا سس گرم بماند .در ظرفي ديگر ۱ قاشق رغن ريخته روي حرارت متوسط به بالا بگذاريد و حدود ۲ دقيقه گوشت گاو را تفت دهيد تا رويشان قهوه اي شود . در حين پخت گوشت ها کمي نمک رويشان بپاشيد . نيازي نيست داخل گوشت ها کاملا بپزيد چون پخت کامل د ر فر انجام خواهد شد .گوشت را از روي حرارت برداشته به مخلوط گوجه فرنگي اضافه کنيد .در همان تابه اي که گوشت گاو را تفت دهيد. قارچ را در روغن باقيمانده داخل ظرف تفت داده به مخلوط گوجه فرنگي اضافه کنيد .پاستا را با ۲ ليتر آب جوش و ۱ ق غ نمک حدود ۴-۵ دقيقه بپزيد تا کمي نرم شود.پاستا را داخل ظرف مورد نظر ريخته با سس گوجه به همراه ذرت ، زيتون و دو سوم از پنير مخلوط نماييد و مابقي پنير را رويش بپاشيد و به مدت ۳۰ دقيقه در فر بگذاريد بپزد . با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد