ميز اردور/ سالادي پر و پيمان را جايگزين شام کنيد
آخرين خبر/ سالاد گل کلم و قارچ کبابي با سرکه بالزاميک چي لازم دارم: نصف يک گل کلم کوچک ۳۰ گرم قارچ خرد شده يک فنجان بلغور(به خوبي شستشو دهيد) سه چهارم فنجان آب يک قاشق غذاخوري روغن مايع نصف قاشق غذاخوري آويشن تازه يک چهارم فنجان گردو خرد شده(در اندازه بزرگ) و سرخ شده يک چهارم فنجان پنير فتا يک چهارم فنجان سرکه بالزاميک نمک و فلفل به ميزان لازم چه جوري درست ميشه: گل کلم و قارچ را با کمي روغن در ماهي تابه تفت دهيد، نمک، فلفل و آويشن را به آن اضافه کنيد. سپس اگر مايل بوديد، آن ها را روي سيني فر قرار دهيد و به مدت ۵ تا ۱۰ دقيقه با دماي ۴۰۰ درجه فارنهايت حرارت دهيد تا کبابي شوند. بلغور را با آب بپزيد، وقتي آب جوش آمد، بلغور را ۱۰ تا ۱۵ دقيقه روي شعله کم، حرارت دهيد، تا آب را به خود جذب کند. سپس آنرا از روي حرارت برداريد و ۵ دقيقه به حال خود بگذاريد تا سرد شود. همه مواد را با هم مخلوط کنيد و گردو، پنير فتا و سرکه را به آن ها اضافه کنيد، سالاد آماده سرو کردن مي باشد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد