ناهار/ هويج پلو؛ پيشنهاد پخت غذاي گياهي
ايران کوک/ چي لازم دارم: برنج 3 ليوان هويج بزرگ 3 عدد پياز 2 عدد دارچين 1 قاشق چايخوري زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوري روغن به مقدار لازم زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم چطور بپزم: برنج را 30 دقيقه قبل از پخت در مقداري اب و نمک خيس دهيد. سپس با چند ليوان آب و مقداري نمک داخل قابلمه و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد.بعد با اب ولرم ابکشي کنيد ( برنج را زماني ابکشي کنيد که وقتي دانه برنج را ميان دو انگشت ميفشاريد اطراف ان نرم و مغز آن کمي خام باشد ). پيازها را خرد کنيد و با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم شود . هويج ها را رنده کنيد و به پياز اضافه نمائيد ، مواد را مدام هم بزنيد تا ته نگيرند. پس از اينکه رنگ هويج ها عوض شد کمي زردچوبه ، نمک و فلفل را همراه با 1 ليوان آب جوش به مواد اضافه کنيد. سپس در ظرف را بگذاريد تا مواد با حرارت ملايم حدود 20 دقيقه بپزند. پس از 20 دقيقه که مواد کاملا مغز پخت شدند و آب اضافي شان کشيده شد زير حرارت را خاموش کنيد و درب ظرف را برداريد تا مواد خنک شوند ( اگر مواد داغ باشند پس از اضافه کردن به برنج ، پلو خمير ميشود ). ته قابلمه مقداري روغن بريزيد و ته ديگ دلخواه را کف آن قرار دهيد سپس يک لايه برنج و روي آن يک لايه از مايه هويج بريزيد و کمي دارچين روي مواد بپاشيد. تمام برنج و مواد را به همين صورت مخلوط کنيد و لايه آخر را با برنج بپوشانيد. در انتها زعفران دم کرده را با مقداري آب و روغن مخلوط کنيد و روي برنج بريزيد. حرارت را بالا ببريد تا برنج بخار کند، سپس زير قابلمه را کم کنيد و اجازه دهيد برنج دم بکشد. نکته: هنگام تهيه انواع پلوي مخلوط به اين نکته حتما توجه کنيد که موادي که با پلو مخلوط ميکنيد بيش از حد آبدار نباشد تا پلو خمير نشود ، پوست هويچ را پس از شستن با استفاده از پوست کن برداريد ، اينکار هم موجب خوشرنگ تر شدن هويج ميشود و هم ويتامين هاي ان را حفظ خواهد کرد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد