برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ميز اردور/ «سوفله اي» که جذابيت ميز غذايتان را دوچندان مي کند

منبع
پارسه گرد
بروزرسانی
ميز اردور/ «سوفله اي» که جذابيت ميز غذايتان را دوچندان مي کند
پارسه گرد/ سوفله اسفناج و پنير يک سوفله پفکي با طعم اسفناج و پنير جذابيت ويژه‌اي به غذاهاي روز ميز مي‌دهد. ارزش غذايي اين غذا به اين ترتيب است؛ انرژي 665 کيلوژول، چربي اشباع شده 6.50 گرم،‌ چربي کل 112 گرم،‌ کربوهيدرات کل 5.50 گرم،‌ فيبر رژيمي 55 گرم،‌ پروتئين 9.55 گرم. براي به‌دست آمدن يک سوفله پفکي و سبک مطمئن شويد سفيده‌ها هم‌دماي اتاق هستند. 20 دقيقه قبل ازآن‌که زرده‌ها و سفيده‌ها را مخلوط کنيد؛ آن‌ها را از يخچال خارج کنيد. اين پيش غذا براي 6 نفر کافي است. چي لازم دارم (براي 6 نفر): پنير پارمزان 60 گرم کره 30 گرم شير ¾ پيمانه اسفناج 1 دسته تخم مرغ 3 عدد خرده نان 2 قاشق سوپ‌خوري آرد ½1 سوپ‌خوري کره آب شده به مقدار لازم فلفل قرمز به مقدار لازم چه جوري درست ميشه: ته اسفناج‌ها را ببريده بشوييد و آن‌ها را ريز خرد کنيد. پنير پارمزان را رنده کنيد. زرده و سفيده تخم مرغ‌ها را جدا کنيد. کره را در يک شيرجوش متوسط روي حرارت متوسط آب کنيد. آرد را اضافه کنيد و از قاشقي چوبي براي هم زدن استفاده کنيد تا وقتي مخلوط يک‌دست شود. حرارت را کم کنيد و در حال هم زدن آن‌را به مدت 1 دقيقه بپزيد تا وقتي مخلوط حباب بزند. سپس آن‌را از روي حرارت برداريد. به تدريج شير را به مخلوط آرد اضافه کنيد و مدام هم بزنيد تا وقتي مخلوط يک‌دست شود. تابه را روي حرارت متوسط قرار دهيد و مخلوط را جوش آوريد و در حال هم زدن مداوم به مدت 3 تا 5 دقيقه آن‌را بپزيد يا تا وقتي مخلوط غليظ شود . اسفناج را اضافه کنيد و مدام هم بزنيد تا وقتي اسفناج نرم شود. تابه را از روي حرارت برداريد و پارمزان را به آن اضافه کنيد. زرده تخم مرغ‌ها را هم بزنيد و به مخلوط بالا اضافه کنيد. سپس آن‌را با نمک و فلفل قرمز مزه دهيد. فر را از قبل تا 200 درجه سانتي‌گراد گرم کنيد. کف و ديواره‌هاي شش قالب نسوز (با ظرفيت 185 ميلي ليتر، ¾ فنجان)‌ را با کره آب شده چرب کنيد. خرده نان‌ها را ميان قالب‌ها تقسيم کنيد و در آن‌ها بچرخانيد تا کف و ديواره قالب‌ها را بپوشاند. حالا آن‌ها را تکان دهيد تا اضافه نان‌ها بيرون بريزد. از يک هم‌زن برقي براي هم زدن سفيده تخم مرغ‌ها در يک کاسه خشک و تميز استفاده کنيد تا وقتي شکل بگيرند. از يک قاشق فلزي بزرگ براي مخلوط کردن نصف سفيده تخم مرغ در مخلوط اسفناج استفاده کنيد. به آرامي بقيه سفيده تخم مرغ را نيز اضافه کنيد. مخلوط را با قاشق به‌طور يکنواخت در ميان قالب‌هاي آماده شده قرار دهيد. قالب‌ها را در يک سيني پخت بزرگ قرار دهيد. آن‌ها را براي 15 دقيقه در فر بپزيد يا تا وقتي سوفله‌ها پف کنند و طلايي شوند. بلافاصله سرو کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد