logo

غذاي اصلي/ طرز تهيه خورش گوجه فرنگي

منبع
عصر ايران
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه خورش گوجه فرنگي
عصر ايران/ خورش گوجه فرنگي يک نوع خورش ساده و بسيار خوشمزه است که طرز تهيه آن را آورده ايم. مواد لازم: گوشت ران (مکعبي خردشده): 500 گرم پياز (خلالي شده): 2 عدد گوجه فرنگي: 2 عدد ماست: 150 ميلي ليتر گرام ماسالا: 1 ق چ زنجبيل (رنده شده): 1 ق چ سير (له شده): 1 حبه هل سبز: 2 عدد زير سياه: يک دوم ق چ چوب دارچين: 5 سانتي متر نمک و فلفل قرمز: به ميزان لازم پودر دارچين: 1 ق چ آب ليمو ترش: 1 ق س روغن مايع: به ميزان لازم روش پخت: 1. ماست، گرام ماسالا، زنجبيل، سير، هل، زيره سياه، پودر دارچين، نمک و فلفل قرمز را درون کاسه اي ريخته با هم مخلوط کنيد. بعد گوشت را به آن افزوده و خوب هم بزنيد. سپس آن را به مدت 6 ساعت داخل يخچال بگذاريد تا مزه دار شود. 2. پياز را درون قابلمه اي با مقداري روغن مايع تفت دهيد تا طلايي رنگ شود. سپس گوشت مزه دار شده را از مايه خارج کنيد و به همراه چوب دارچين به پياز بيفزاييد و به مدت 5 دقيقه تفت دهيد. 3. 2 پيمانه آب و مخلوط ماست را به مواد اضافه کنيد و در ظرف را بگذاريد، سپس آن را به مدت 60 دقيقه روي حرارت ملايم بپزيد. 4. در 10 دقيقه آخر گوجه فرنگي را به 4 قسمت مساوي و به همراه آب ليمو ترش به خورش بيفزاييد و از روي حرارت برداريد. 5. خورش آماده شده را درون ظرفي بريزيد و همراه با گشنيز و فلفل سبز تزيين و سرو کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد