ذائقه ها/ «خورشت سبزيجات» رژيمي و کاملا مغذي براي همه سنين
سوران/ چي لازم دارم: روغن زيتون : 2 قاشق چايخوري پياز : يک عدد ساقه کرفس : 2 عدد هويج : يک عدد سير : 2 حبه پودر کاري : يک قاشق چايخوري سيب زميني شيرين : 800 گرم کنسرو گوجه فرنگي : 400 گرم آب : يک فنجان شير نارگيل : 3/4 فنجان پودر شکر : نصف قاشق چايخوري بادام زميني : 40 گرم اسفناج : يک دسته برنج : 2 فنجان چطور بپزم: 1. روغن را در يک ماهيتابه ي بزرگ روي شعله ي متوسط داغ کنيد. پياز، کرفس و هويج را اضافه کنيد و به مدت 6 تا 7 دقيقه هم بزنيد تا نرم شوند. سير و پودر کاري را اضافه کنيد و به مدت 1 تا 2 دقيقه هم بزنيد تا عطر آن بلند شود. سيب زميني شيرين را اضافه کنيد و آنقدر هم بزنيد که مواد با هم مخلوط شوند. 2. گوجه فرنگي، آب و شير نارگيل را به مخلوط اضافه کنيد و بگذاريد جوش بيايد. حرارت را کم کنيد. بگذاريد مواد به مدت 20 دقيقه يا تا هنگامي که سيب زميني نرم شود آرام بجوشند. شکر و نيمي از بادام زميني را اضافه کنيد. بگذاريد به مدت 3 الي 4 دقيقه بپزد و گاهي هم بزنيد تا طعم ها با هم ترکيب شوند. 3. اسفناج را اضافه کنيد. بگذاريد به مدت 1 تا 2 يا تا موقعي که اسفناج ها نرم شوند دقيقه بپزد خورشت و برنج را در ظرف ها قسمت کنيد. روي آن را با باقيمانده ي بادام زميني تزئين کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد