آخرين خبر/
چي لازم دارم:
بيسکويت پتيبور: 100 گرم
تخممرغ: يک عدد
گردوي خردشده: يکدوم پيمانه
شکر: يکدوم پيمانه
پودر کاکائو: يکچهارم پيمانه
چطور بپزم:
1. ابتدا کره و پودر کاکائو را روي حرارت ميگذاريم تا کره آب شود، بعد تخممرغ و شکر را اضافه ميکنيم و سريع هم ميزنيم در حدي که شکر خوب حل شود.
2. حالا مواد را از روي حرارت بر ميداريم و پودر بيسکويت و گردو را به آن اضافه ميکنيم و خوب هم ميزنيم.
3. اين ترکيب را داخل يک کيسه فريزر ميريزيم و به صورت استوانه فشرده ميکنيم و به مدت دو ساعت داخل يخچال ميگذاريم و بعد از آماده شدن برش ميزنيم.
فوت کوزهگري:
بعد از اضافه کردن تخممرغ و شکر مواد را خوب هم بزنيد و زود خاموش کنيد، در غير اين صورت سفيده تخممرغ زود ميبندد و شيريني شما خراب ميشود.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار