غذاي اصلي/ طرز تهيه کرپ ژامبون و پنير
برترين ها/ شايد خيلي از ما، کرپ رو به عنوان صبحانه يا عصرونه بشناسيم، ولي جالبه بدونين اين نان لطيف و نرم و خوشمزه، فقط براي صبحانه کاربرد نداره و ميشه باهاش چندين مدل شيريني و غذاي باحال و هيجان انگيز درست کرد. مثل همين کرپ ژامبون و پنير! در واقع ميشه گفت اين غذا هم مثل کسرول ها داخل ظرف تهيه اش، سرو هم ميشه و از اون غذا هاست که جون ميده براي مهموني هاي بي دردسر. اگر علاقه مند شدين با طرز تهيه اش هم آشنا بشين، در ادامه با ما همراه باشين. مواد لازم براي تهيه کرپ ژامبون و پنير آرد 1 پيمانه تخم مرغ 2 عدد شير 1 و 1/2 پيمانه نمک 1 قاشق چايخوري روغن مايع يا کره آب شده 2 قاشق غذاخوري ژامبون خرد شده 250 گرم سير ساطوري شده 2_3 حبه پياز نگيني خرد شده 1 عدد کوچک فلفل دلمه اي رنگي و نگيني خرد شده 1/2 پيمانه قارچ خرد شده 1 و 1/2 پيمانه سس بشامل 1 پيمانه پنير موزارلا يا گودا رنده شده 1 پيمانه مراحل تهيه کرپ ژامبون و پنير همونطور که ميدونين، کرپي که براي صبحانه تهيه ميشه با کمي شکر شيرين ميشه، اما کرپي که قراره امروز باهاش اين غذا رو درست کنيم، نبايد شيرين باشه و به جاي شکر از نمک استفاده مي کنيم. اگر مجدداً دوست دارين با طرز تهيه کرپ آشنا بشين، اين آموزش رو دنبال کنيد. براي شروع کار، ابتدا بايد کرپ ها رو درست کنيم به صورتي که آرد و نمک رو با هم مخلوط مي کنيم و از الک رد مي کنيم، تخم مرغ ها رو داخل يک ظرف ميشکنيم و با همزن دستي خوب مي زنيم تا از حرارت حالت لختي در بياد، بعد بهش شير و روغن مايع يا کره آب شده رو اضافه ميکنيم و بالاخره مخلوط آرد و نمک رو باهاش مخلوط مي کنيم تا محصول حاصل شده مثل ماست روان بشه. حالا يک تابه متوسط رو انتخاب ميکنيم و روي حرارت متوسط اجازه ميديم داغ بشه، با کمک يک ملاقه مقداري از مايع رو داخل تابه ميريزيم، بعد از چند ثانيه کرپ خودش رو ميگيره، حالا اون رو برميگردونيم و اجاره ميديم طرف دوم هم کمي طلايي بشه. به همين صورت همه کرپ ها رو آماده مي کنيم و کنار ميذاريم تا خنک بشن. حالا براي تهيه فيلينگ مياني ابتدا پياز رو داخل کمي روغن تفت مي ديم تا سبک و شفاف بشه. بعد فلفل دلمه اي نگيني خرد شده رو اضافه ميکنيم، براي زيباتر شدن اون از مدل رنگيش استفاده مي کنيم. پياز و فلفل رو يه تفت کوچيک ميديم ولي نه در اون حدي که رنگ فلفل ها عوض بشه. اضافه کردن فلفل دلمه اي نگيني خرد شده بعد سير ساطوري شده رو اضافه ميکنيم، تفت ميديم تا عطر خوش سير بلند بشه. حالا نوبت اضافه کردن ژامبون ها ميرسه، طعم ژامبون هم بستگي به سليقه خودتون داره. ژامبون رو هم با بقيه مواد مخلوط مي کنيم و چند دقيقه اي تفت مي ديم تا مزه مواد به همديگه بره. زير شعله رو خاموش مي کنيم و صبر مي کنيم کمي خنک بشه. تو اين زمان مي تونيم سس بشامل رو آماده کنيم. مرحله بعد، پيچيدن کرپ هاست، به اين صورت که مقدار مناسبي از فيلينگ رو وسط يک کرپ مي ريزيم. لبه هاي دو طرف کرپ رو روي همديگه قرار مي ديم. و بعد دو طرف باقي مانده رو روي هم بر ميگردونيم. بقچه هاي آماده شده رو از طرفي که تا زديم، کنار همديگه داخل ظرف مورد نظر ميچينيم. حالا سس بشامل يا سفيد رو با کمي فلفل سياه، آويشن و پاپريکا طعم دارش کرديم، روي بقچه هاي کرپ مي ريزيم و بعد به صورت يکنواخت روي کرپ ها پخشش مي کنيم. و نهايتاً، با پنير موزارلا يا گودا روي سس رو مي پوشونيم. مثل هميشه پنير بيشتر، خوشمزه تر! پس اگه نگران کالري نيستين، از ريختن پنير مازاد، غافل نشين! حالا ظرف رو داخل فري که از قبل گرم شده قرار ميديم و با درجه حرارت 180 سانتيگراد، براي حدوداً 20 دقيقه اجازه پخت ميديم و بعد 5 دقيقه گريل رو روشن ميکنيم تا روي پنير هم برشته بشه. بعد از اين زمان هم قابل سرو و نوش جان کردن هست. براي اينکه راحت تر سرو بشه، اجازه ميديم تا کمي خنک بشه و بعد سرو مي کنيم. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد