غذاي اصلي/ «کشک بادمجان» را با دستوري جديد خوشمزه تر بپزيد
آخرين خبر/ چي لازم دارم: بادمجان 4 عدد بزرگ پياز 1عدد بزرگ سير 5 حبه روغن 2 الي 3 ق غ زردچوبه، نمک و فلفل به ميزان لازم نعنا مقداري کشک 3 ق غ و مقداري براي تزيين پياز داغ، نعنا داغ براي تزيين چطور بپزم: اول از همه بايد بادمجون ها رو کبابي کنيد. من از اجاق گاز استفاده کردم اگه دم دستتون زغال و منقل بود که چه بهتر. وقتي بادمجون کبابي ميشه هم غذا خيلي خوشمزه ميشه هم روغن کمتري استفاده ميشه. بعد از کبابي کردن بادمجون ها بذاريد کمي سرد بشه. بعد پوست اونها رو جدا کنيد. براي راحت تر جدا شدن پوست بادمجون بهتره اون رو زير آب بگيريد. البته فشار آب نبايد زياد باشه چون اون وقت تمام گوشت بادمجون از بين ميره. بعد از اون بادمجون ها رو به وسيله ساطور، ساطوري کنيد. من اينو از اشکان خطيبي ياد گرفتم! توي يه ويدئو داشت کشک بادمجون درست ميکرد، ميگفت ساطوري شدن بادمجون خوشمزه ترش مي کنه. و واقعا هم راست ميگفت. نميدونم چرا واقعا خوشمزه تر ميشه! پياز رو خورد کنيد و با روغن تفت بدين. کمي که نرم شد و رنگش عوض شد، سير رنده شده يا خورد شده رو اضافه کنيد. بعد از کمي تفت دادن، زردچوبه و فلفل بهش اضافه کنيد. نعناع رو اضافه کنيد و هم بزنيد. نعنا نبايد زياد سرخ بشه چون تلخ ميشه. بعد بادمجون هاي ساطوري شده رو اضافه کنيد. با مواد تفتش بدين. کشک رو با مقداري آب مخلوط کنيد. کشک و آب رو به غذا اضافه کنيد. بعد از جوش اومدن، زير شعله رو کم کنيد و بذاريد مواد با هم بپزند. نمک غذا را هم ميزان کنيد. بعد از اينکه غذا پخت و آبش کشده شد، در ظرف مورد نظر بريزيد. براي تزيين کشک بادمجون مي تونيد از پياز داغ، نعنا داغ، سير داغ و کشک استفاده کنيد. اگه مي خوايد از کشک استفاده کنيد، آب و کمي کشک رو بذاريد بجوشه. بعد که غليظ شد و به غلظت خامه رسيد، بذاريد خنک بشه. بعد داخل قيف بريزيد و روي کشک بادمجون رو تزيين کنيد.