برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

شيريني ها/ «مرنگ پسته اي»، خوش عطر و طعم

منبع
پارسه گرد
بروزرسانی
 شيريني ها/ «مرنگ پسته اي»، خوش عطر و طعم
پارسه گرد/ چي لازم دارم: سفيده تخم مرغ 6 عدد (1 پيمانه) شکر 2 پيمانه پسته خرد شده 1 پيمانه کرم تارتار ½ قاشق چاي خوري وانيل ¼ قاشق چاي خوري چطور بپزم: فر را با دماي 225 درجه فارنهايت (107 درجه سانتي گراد) داغ کنيد. سفيده تخم مرغ ها و کرم تارتار را در کاسه تميز مخلوط کن روميزي بريزيد. با سرعت بالا با سر همزن بزنيد تا سفيده ها کامل کف کنند. وقتي مخلوط کن با سرعت نسبتاً بالا روشن است شکر را آهسته اضافه کنيد و 8 تا 10 دقيقه بزنيد تا موج هاي سفت شکل بگيرد. وانيل و نصف پيمانه پسته خرد شده را اضافه کنيد و 10 ثانيه با سرعت زياد بزنيد تا مخلوط شوند. خمير را داخل يک قيف بريزيد و خمير را به شکل توده هايي هم اندازه روي 2 سيني فر که کف آن با کاغذ روغني پوشانده شده است بريزيد. بين مرينگو ها 2.5 تا 5 سانتي متر فاصله بگذاريد. نصف پيمانه پسته خرد شده را روي آنها بپاشيد. دو ساعت در فر بپزيد. وقتي خنک شدند، مرينگويها را تا زماني که مي خواهيد آن را سرو نماييد در ظرف محفوظ از هوا نگهداري کنيد. براي مرينگوي ساده، دستور فوق را دنبال کنيد فقط پسته را حذف کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد