ميز اردور/ طرز تهيه «ترشي فلفل»
آخرين خبر/ چي لازم دارم: فلفل سبز تند ۵۰۰ گرم سرکه ۱ ليتر نمک به مقدار لازم سير ۱ بوته ترخون و نعناع چند شاخه چطوري درست کنم: سه ليتر آب رو با سه قاشق نمک مخلوط مي کنيم و مي جوشونيم .آب جوشيده رو مي گذاريم سرد بشه فلفل ها رو هم مي شوريم و سه روز توي اين آب نمک مي زاريم بمونه.بعد از سه روز فلفل ها رو آبکش مي کنيم تا آبشون گرفته بشه سير رو حبه حبه پاک مي کنيم .نعناع و ترخون رو هم پاک مي کنيم و مي شوريم و مي گذاريم حتما آبشون بره و خيس نباشه . ظرف مناسب شيشه اي رو در نظر مي گيريم و يک رديف فلفل در اون مي زاريم و بقيه اقلام رو يک رديف ديگه مي گذاريم به همين ترتيب تا تمام فلفل ها و موادمون درش پر بشه . بعد شيشه رو با سرکه پر مي کنيم يک روز درش رو باز مي گذاريم و بعد از يک روز درش رو محکم مي بنديم و بعد از حدود پانزده روز ترشي ما آماده است. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد