شيريني ها/ کيک خيس شکلات و پرتقال
برترين ها/ چي لازم دارم: روغن قدري کره ۱۲۰ گرم شکر قهوه اي ۳/۴ پيمانه پرتقال ۲ عدد آرد ۱ پيمانه نمک ۱/۴ قاشق چاي خوري جوش شيرين ۱/۲ قاشق چاي خوري بيکينگ پودر ۱ قاشق چاي خوري پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوري تخم مرغ ۲ عدد بزرگ شير ۱/۴ پيمانه پودر قند ۳/۴ پيمانه آماده کردن مواد براي تهيه کيک خيس شکلات و پرتقال: 1. پوست پرتقالها رو رنده کنيد و آب اونها رو بگيريد. از پرتقالهاي ترش استفاده کنيد. اگه پرتقالها شيرين هستند از ترکيب ۲ به ۱، آب پرتقال و آبليمو استفاده کنيد. چطوري درست کنم: 1.از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم کنيد. قالب نان ۲۳ در ۱۳ سانتيمتري رو با روغن چرب کنيد و در اون کاغذ روغني پهن کنيد. 2.کره (به دماي اتاق) رو با همزن برقي بزنيد تا نرم بشه. شکر قهوهاي رو اضافه کنيد و دوباره بزنيد تا خامهاي بشن. نيمي از رنده پوست پرتقال رو با اونها ترکيب کنيد. 3.در ظرفي ديگه مواد خشک شامل آرد، نمک، جوش شيرين، بيکينگ پودر و پودر کاکائو رو با هم ترکيب کنيد. تخممرغها رو يکي يکي به همراه کمي از ترکيب مواد خشک با ترکيب کره و شکر مخلوط کنيد. بعد بقيه ترکيب مواد خشک رو اضافه کنيد. در آخر شير رو اضافه کنيد و مواد رو خوب هم بزنيد. خمير رو در قالب بريزيد. 4.کيک رو براي حدود ۴۵ دقيقه، تا زماني که خلال دندان تميزي که در وسط کيک ميزنيد و خارج مي کنيد تميز باشه، بپزيد. 5.در قابلمه کوچکي، آب پرتقال رو با بقيه رنده پوست پرتقال و پودر قند ترکيب کنيد و تا پودر قند حل بشه، روي حرارت پايين بذاريد. شربت رو از صافي رد کنيد و در پارچ بريزيد. 6. وقتي کيک رو از فر خارج کرديد، تمام سطح کيک رو با خلال دندان سوراخ کنيد و شربت گرم رو روي اون بريزيد. کيک رو کنار بذاريد تا خنک بشه و بعد اون رو از قالب خارج کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد