شام/ کيک اسفناج، پيشنهاد خوش طعم و خوش رنگ امشب
آخرين خبر/ چي لازم دارم: آرد 330 گرم شکر 130 گرم+ 3 قاشق غذاخوري تخم مرغ 4 عدد پوره اسفناج 1 پيمانه شير 2/3 پيمانه+ 1 و 1/2 پيمانه روغن 1 پيمانه بکينگ پودر 1 قاشق مرباخوري وانيل 1/8 قاشق چايخوري آرد سفيد 2 قاشق غذاخوري آرد ذرت 1 قاشق غذاخوري کره 20 گرم چطور بپزم: اگر از خواص اسفناج باخبر هستيد و ميخواهيد دسري مناسب با اسفناج براي فرزندان خود آماده کنيد ما کيک اسفناج را به شما پيشنهاد مي دهيم. براي تهيه کيک اسفناج ابتدا اسفناج ها را بخار پز کرده ( فقط برگ اسفناج بدون ساقه ) و چند دقيقه در آبکش بگذاريد تا آب آن کامل برود و بعد در ميکسر بريزيد و خوب پوره کنيد. روغن را با ۱۳۰ گرم شکر هم بزنيد و تخم مرغ ها را يکي يکي اضافه کرده با همزن بزنيد. با آخرين تخم مرغ وانيل را اضافه کنيد و براي ۱-۲ دقيقه ديگر هم بزنيد. پوره اسفناج و ۲/۳ پيمانه شير را اضافه کنيد و با دور کند همزن خوب مخلوط کنيد. همزن را خاموش کرده و کنار بگذاريد و آرد و بکينگ پودر را بعد از دوبار الک کردن به مايه کيک اضافه کنيد و با ليسک مخلوط کنيد. مايه را در قالب چرب و آرد پاشي شده بريزيد و در فر ۱۷۵ درجه سانتي گراد به مدت ۴۰ دقيقه بپزيد. بعد از پخت از قالب خارج کنيد و بگذاريد کمي خنک شود سپس از ارتفاع به دو قسمت تقسيم کنيد و لاي آنرا کرم بماليد. مي توانيد آنرا به چند لايه نيز تقسيم کنيد. طرز تهيه کرم لاي کيک ۲ قاشق غذاخوري آرد سفيد را با کره در حدي تف دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود سپس آرد ذرت و ۱ و ۱/۲ پيمانه شير و ۳ قاشق غذاخوري شکر را به آن اضافه کنيد و روي حرارت بگذاريد تا کمي غليظ شود. در انتها کمي وانيل به آن اضافه کنيد و از روي حرارت برداريد و بگذاريد خنک شود. بعد از سرد شدن با همزن بزنيد تا کمي پوک شود ( اگر رژيم نداريد در اين مرحله نصف پيمانه خامه هم اضافه کنيد ). اين کرم را لاي کيک بماليد و براي دو تا سه ساعت بگذاريد بماند تا خودش را بگيرد کيک اسفناج شما آماده است. نوش جان با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد