غذاي اصلي/ طرز تهيه جوجه کباب زعفراني
آشپزي ايراني/در تهيه جوجه کباب، استفاده از ماست چکيده باعث ميشود تا جوجه کبابها نرم و آبدار بشوند. مواد لازم: ماست چکيده ۳/۴ پيمانه روغن زيتون ۱/۴ پيمانه ليمو ۱ عدد برگ آويشن ۲ قاشق غذاخوري سير ۲ حبه زعفران ۱/۲ قاشق چاي خوري فلفل پاپريکا ۱/۲ قاشق چاي خوري زردچوبه ۱/۴ قاشق چاي خوري فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چاي خوري نمک به ميزان لازم فلفل سياه به ميزان لازم مرغ ۹۰۰ گرم آماده کردن مواد براي تهيه جوجه کباب با زعفران و ماست: ۱- پوست ليمو رو رنده و آب اون رو بگيريد. ۲- برگهاي آويشن رو ريز خرد کنيد. ۳- سيرها رو پوست گرفته و ريز خرد کنيد. ۴- از فيله مرغ استفاده کنيد. اونها رو به شکل مکعب هاي ۲ سانتي متري خرد کنيد. طرز تهيه: 1. در کاسه اي متوسط، ماست رو با روغن زيتون، رنده پوست و آب ليمو، برگهاي آويشن، سير، زعفران، فلفل پاپريکا، زردچوبه، فلفل قرمز، ۲ قاشق چاي خوري نمک و يک چهارم قاشق چاي خوري فلفل سياه ترکيب کنيد. 2. تکههاي مرغ رو به ترکيب ماست اضافه کنيد و هم بزنيد تا مرغها خوب به ماست آغشته بشن. روي کاسه رو با سلفون بپوشونيد و حداقل براي ۲ ساعت تا ۱ شب در يخچال بذاريد. 3. زماني که قصد پختن داشتيد، گريل رو روشن کنيد يا ماهيتابه گريل رو روي گاز گرم کنيد. مرغها رو در سيخ بزنيد و کمي نمک و فلفل روي اون ها بپاشيد. اونها رو براي حدود ۶ تا ۸ دقيقه از هر طرف، تا مغزپخت بشن، بپزيد. 4. کمي روغن زيتون روي اونها بپاشيد و در کنار برشهاي ليمو ميل کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد