ميز اردور/ پودينگ برنج با خرما، مخصوص سخت پسندها
همشهري/ مواد لازم: 2 فنجان شير کم چرب 3 قاشق غذاخوري شکر سفيد 2 فنجان برنج پخته 15عدد خرما طرز تهيه: ابتدا برنجها را در مخلوط کن بريزيد تا له شوند. شير را در ظرفي مناسب بريزيد و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد.سپس برنج و خرماها را در شير بريزيد و بهمدت 20دقيقه هم بزنيد تا خرماها نرم شوند.حالا ميتوانيد آن را ميل کنيد. مسقطي با خامه و پسته هم يکي از خوراکيهاي ويژه ماه رمضان است که اگر حوصله تهيه آن را داشته باشيد، ميتوانيد با يک شيريني خوش طعم و مقوي از مهمانان روزهدار خود پذيرايي کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد