فوت آشپزي/ ترفندهاي کيک خوب پختن
سوران/ همه ما تا به حال حتي براي يکبار هم که شده شيريني يا کيک درست کرده ايم، شايد هم در اين کار حرفه اي باشيم، اما هميشه براي هر کاري ريزه کاري هايي وجود دارد که دانستن آنها مي تواند خيلي کمک کننده باشد. در اين مطلب نکات جالبي راجب پخت کيک را يادآوري مي کنيم که شايد کمتر به آنها توجه کرده باشيد. • ظرف شما نبايد خيس باشد. • همزن نبايد چرب باشد. • براي جدا کردن نان شيريني از قالب شما مي توانيد يک پارچه را داخل آب خيلي داغ فرو کنيد و دور قالب بپيچيد و چند دقيقه صبر کنيد نان شيريني را به راحتي از قالب جدا کنيد. • اگر مي خواهيد با همزن دستي سفيده را بزنيد کمي آرد و چند قطره آبليمو به آن اضافه کنيد تا زودتر سفت شود. همزن نبايد آغشته به زرده باشد. • اگر بيش از حد سفيده را بزنيد کيک شما خشک مي شود. • آرد بايد بيشتر از شکر باشد. • اگر قالب کيک را از قبل گرم کنيد کيک شما بعد از پخت به راحتي از قالب جدا مي شود. • اگر روغن و شکر و زرده را زياد بزنيد کيک شما سفت مي شود. • روغن جهت استفاده در شيريني ابتدا بايد آب شود سپس اندازه گيري شود. • سفيده تخم مرغ را اگر با يک قاشق قند سائيده مخلوط کنيد پف آن نمي خوابد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد