ميز اردور/ طرز تهيه «دسر پرتقالي»
آخرين خبر/ چطوري درست کنم: براي تهيه اين دسر خوشمزه ابتدا يک بسته پودر ژله الورا را با يک ليوان آب جوش مخلوط نماييد و آن را به روش بن ماري (حرارت غير مستقيم) کاملا حل نماييد. بعد از اطمينان از حل شدن کامل پودر ژله در آب جوش، بستني را از فريزر خارج نموده و به مخلوط آب جوش و ژله اضافه نماييد و با چنگال هم بزنيد تا بستني حل شود. در اين مرحله از تهيه ژله ظرفي پيرکس با ابعاد ۲۰ در ۳۰ انتخاب نماييد و تمام سطح آن را سلفون بکشيد و بعد ژله را به آرامي داخل آن بريزيد و از هم زدن آن خودداري نماييد. ظرف حاوي ژله را بمدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد.در اين فاصله دو بسته ژله پرتقالي را طبق دستور روي پاکت با يک ليوان اب جوش به روش بن ماري حل کردم و سپس يک ليوان اب سرد ريختم و ميزارم کنار خنک خنک بشه. بعد از گذشت نيم ساعت ژله را از يخچال خارج نموده و با کاتر دايره شکل(البته شکل کاتر سليقه ايه)که اونو با اب خيس کردم روي ژله زدم و بشکل دايرهاي کوچيک در اوردم و به ظرف سرو ژله چسبوندم و ژله پرتقالي سرد شده را توي ظرف ريختم و بمدت يک الي يک ونيم ساعت گذاشتم يخچال تا ببندد. در اين فاصله باقيمونده ترکيب ژله و بستني رو که بعد از کاتر زدن اضافه مياد دوباره ميزاريم روي حرارت و ذوب ميکنيم و ميزاريم سرد بشه و روي ژله پرتقاليمون ميريزيم و بعد از نيم ساعت که ژله مون کامل بند و اماده شد به دلخواه تزيين ميکنيم. نکته: اگه ظرف سروتون شيشه اي باشه ژله بستنيتون به راحتي به ظرف ميچسبه ولي اگه پلاستيکي باشه يا بخواهيد ميوه رو بچسبونيد بايد اول کمي ژله الورا را با کمي اب حل کنيد بصورتي که ژله غليظ باشه و به ميوه يا ژله بستنيتون بزنيد بعد به ظرف بچسبونيد راحت چسبيده ميشه. شکلاتهاي سفيد روي دسر شکلات شيري را به روش بن ماري گذاشتم ذوب بشه سپس توي قالب ريختم و بمدت پنج دقيقه تو فريزر گذاشتم و از قالب جدا کردم و روي دسر گذاشتم. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد