چيدمان ميز براي صبحانه اي دلچسب
نمناک/ خوردن صبحانه در کنار اعضاي خانواده و يک ميز صبحانه اشتها برانگيز مي تواند شروع يک روز توام با موفقيت را پيش روي شما بگذارد. با چيدن يک ميز صبحانه زيبا مي توان کاري کرد که کسي به راحتي از مقابل آن نگذشته و با ترکيب رنگها و ظروف مختلف همه را به اشتها در آورد. ميز صبحانه انواع مرباها، عسل، گردو و کنجد را در ظرف هاي شيشه اي بريزيد. روي هرکدام يک تکه پارچه گل دار يا چهارخانه بگذاريد و دورش را با يک روبان پاپيون بزنيد. به جاي پارچه مي توانيد از کاغذهاي کاهي و به جاي روبان مي توانيد از طناب هاي کنفي هم استفاده کنيد. مي توانيد قاشق ها را در ظرف هاي اصلي بگذاريد و مرباها را در همين ظرف ها سرو کنيد. ميز صبحانه را کنار پنجره رو به آفتاببا گلدان نعنا و ريحان بچينيد و هرازچندگاهي، چند برگ از آن را کنار ظرف نيمروي تان بگذاريد. چندتايي از ظروف قديمي که سال هاست دم دستتان نبوده را بيرون بياوريد. بشقاب هاي گل سرخي جان مي دهد براي سرو املت. اگر حياط خلوت يا بالکن داريد، يک دست ميز پلاستيکي با پايه هاي جداشونده دست وپا کرده و مراسم صبحانه خوري را در آنجا برگزار کنيد. از پارچه هاي چهارخانه نخي يک روميزي و چند بالشتک دورچين دار بدوزيد. در وعده صبحانه از ميوه هاي تازه استفاده کنيد. ظرف ميوه ها را کنار هم بگذاريد و هر ميوه را داخل يک ظرف بريزيد. از مخلوط کردن اجزاي صبحانه بپرهيزيد. تفاوت و تضاد رنگي را در ميزتان رعايت کنيد؛ مثلاً ظرف کيوي خرد شده و خيار را کنار هم نگذاريد. اگر فصل هلو و زردآلوست، هسته آنها را بگيريد و هر دانه را به دو قسمت تقسيم کنيد. از هندوانه هم غافل نشويد. تکه هاي مثلثي هندوانه را در يک ظرف مستطيل پشت هم بچينيد و چشم مهمانانتان را به ميز زيباي تان خيره کنيد. ميز نوشيدني هاي گرم و سرد را از ميز صبحانه جدا کنيد. انواع شربت ها، چاي و قهوه و همين طور ليوان ها را روي آن در طرف ديگري از فضا بچينيد تا مهمانتان موقع سرو غذا به هم برخورد نکنند و با خيال راحت ليوان هايشان را پر کنند. روي ميز نوشيدني، حداقل دو سايز ليوان قرار دهيد. براي نوشيدني هاي گرم، شعله پخش کن کوچک يا چند شمع بزرگ در نظر بگيريد تا زود سرد نشوند. همچنين بخوانيد : سرنوشت نوزادان 3 قلوي سر راهي بوکان چه مي شود؟ بهتر است از روميزي کتان سفيد براي ميز مهماني رسمي استفاده کنيد. در اين حالت، تمام اجزاي ميز خودشان را نشان مي دهند. مرباها را در ظرف هاي شبيه به هم، در يک گوشه بگذاريد. نان را داخل يک دستمال سفيد، روي تخته چوبي قرار دهيد و اگر لازم است، چاقوي برش نان را کنار آن بگذاريد. اگر نان ها را از قبل تکه کرده ايد، آنها را در سبدهاي چوبي يا حصيري قرار دهيد. کيک و انواع شيريني ها را هم در نزديکي نان ها بگذاريد. بهتر است حداقل از دو نوع نان حجيم و سنتي در پذيرايي تان استفاده کنيد. بشقاب، کاسه، چاقو، چنگال و قاشق ها را در دو بخش و در دو طرف ميز تقسيم کنيد تا دسترسي به آنها راحت باشد. ظرف هاي املت، عدسي و خوراک ها را در وسط قرار دهيد. بهتر است هرکدام از اين غذاها در ظرفي که امکان گرم شدن دارد، سرو شود. البته اين ظرف ها حتماً بايد در داشته باشند. اگر مي خواهيد مهمانانتان دور ميز بنشينند و ميز را در اين حالت تدارک ببينيد، بهتر است از يک رانر که فقط بخش مياني ميز را مي پوشاند، استفاده کنيد. در انتخاب رنگ روميزي، ذوق و سليقه به خرج دهيد. اگر روميزي تان شلوغ است، ظرف هاي رنگي و پرزرق و برق را فراموش کنيد. بشقاب ها را مقابل هر صندلي قرار دهيد. براي هر نفر کارد، چنگال و چاقو بگذاريد. قسمت وسط ميز را خالي بگذاريد و بشقاب و کاسه يا پيش دستي و فنجان را از قسمت بيروني ميز بچينيد. بهتر است نوشيدني ها را در ليوان سرو کنيد اما مراقب باشيد زياد ميز را شلوغ نکنيد. براي اينکه بتوانيد از فضاي روي ميز به خوبي بهره مند شويد، از يک ظرف سه طبقه استفاده کنيد. مي توانيد در بخش بالايي شيريني، در وسط ميوه و در بخش بزرگ تر آن نان ها را بگذاريد؛ درست مثل ميز صبحانه جناب ظريف! مطمئن باشيد اگر مهمانانتان را به يک مراسم صبحانه خوران سنتي به صرف کله پاچه و هليم دعوت کنيد، کسي دست رد به سينه تان نمي زند و همه رأس ساعت در مهماني حاضر مي شوند. روميزي قلم کاري اصفهان و ظرف هاي سفالي آبي لاجوردي جان مي دهند براي اين وعده. دستمال سفره ها تنوع و ويژگي خاصي به ميز يا سفره تان مي دهند. مي توانيد آنها را با رنگ گل هايي که روي ميز قرار مي دهيد، هماهنگ کنيد. گل ها را در تنگ هاي شيشه اي گرد بگذاريد تا شاخه هايشان هم قابل رويت باشند. بلندي گل ها را طوري اندازه کنيد که هنگام برداشتن بشقابي از روي ميز، به آستين گير نکنند. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد