غذاي اصلي/ «کاپ کيک پاستا» را ميان وعده بخوريد
بيتوته/ کاپ کيک ها هميشه جزو خوشمزه ترين دسرها هستند، البته نيازي نيست که کاپ کيک ها حتما دسر و شيريني باشند، در اين مطلب کاپ کيک پاستا را به شما آموزش مي دهيم. چي لازم دارم: پاستا صدفي: 4 پيمانه پنير موتزارلا (رنده شده): 1 پيمانه ژامبون مرغ (نگيني خردشده): 8 ورق کوکتل (نگيني ريز خردشده): 4 عدد پياز (رنده شده): 1 عدد پودر موسير: 2 ق چ پودر آويشن: 1 ق چ پنير چدار (رنده شده): يک دوم پيمانه نمک و فلفل: به ميزان لازم روغن مايع: به ميزان لازم چطور بپزم: 1- مقداري روغن داخل تابه اي گرم کرده و پياز را درون آن تفت دهيد. سپس ژامبون و کوکتل را به آن افزوده و تفت دهيد. بعد پودر سير، پودر موسير، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و پس از يک تفت کوچک از روي حرارت برداشته و کنار بگذاريد تا سرد شود (در صورت تمايل مي توانيد به مواد مقداري قارچ تفت داده شده و فلفل دلمه اي نيز اضافه کنيد). 2- پاستا را آبکش کنيد و کنار بگذاريد تا سرد شود.سپس آن را به مواد افزوده و مخلوط کنيد. بعد پنير موتزارلا و پودر آويشن را نيز به آن افزوده و مخلوط کنيد. 3- تعدادي قالب کوچک کاپ کيک را با مقداري روغن مايع چرب کرده، سپس مخلوط پاستا و پنير را داخل آن ها بريزيد و روي آن مقداري پنير چدار (يا پنير موتزارلا) بپاشيد. سپس قالب ها را در طبقه وسط فر از قبل با دماي 180 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 15 دقيقه (يا تا زماني که پنير ذوب شود) قرار دهيد. بعد صبر کنيد تا کمي سرد شود. سپس در ظرفي بگذاريد و با سس دلخواه سرو کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد