شيريني ها/ «شيرينى کدو حلوايى»، طعم لذيذ پاييزي
آشپزي ايده آل/ براي طعم بهتر ميتوانيد پنير ماسکارپونه را جايگزين پنير لبنه کنيد. چي لازم دارم: روغن زيتون: يک دوم پيمانه شکر: يکدوم پيمانه ماست: يک دوم پيمانه تخممرغ: 2عدد بيکينگ پودر: يک قاشق چايخوري آرد: دو و سهچهارم پيمانه عرق بهار نارنج: يکچهارم پيمانه مواد مياني: پنير لبنه: 200گرم خامه فرم گرفته: 200گرم شکر: 2 قاشق سوپخوري زرده تخممرغ: يک عدد پوره کدو حلوايي: 200گرم عرق دارچين: يکچهارم قاشق چايخوري چطور بپزم: ابتدا شکر و تخممرغ را باهم مخلوط کرده، حال ماست و روغن زيتون را ريخته و خوب مخلوط کرده تا يکدست شود بعد آرد و بيکينگ پودر را الک کرده و اضافه کنيد و در آخر عرق بهار نارنج را اضافه کنيد. خمير به دست آمده را خوب ورز داده تا يکدست شود. حال خمير را براي 30 دقيقه استراحت داده و سپس روي سطح آرد پاشي شده باز کرده و با قالب گرد متوسط قالب زده و در سيني مافين چيده و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد براي زمان 15 تا20 دقيقه قرار دهيد. براي مواد مياني: مواد فيلينگ را با هم مخلوط کنيد و پس از خنک شدن کامل شيرينيها از مواد به کمک ماسوره شکوفه بزرگ در شيريني دهيد و با يک گل خامه بزرگ تزيين کنيد. نکته: خمير اين شيريني را به قطر 5/0 سانتيمتر باز کنيد زيرا در حين پخت شيريني پفميکند. از قالب مافين سايز متوسط استفاده کنيد، اگر سايز ريز بهکار ببريد فضاي داخل شيريني خيلي کوچک خواهد شد.