logo

غذاي اصلي/ بادمجان شکم پر، مخصوص گياهخوارها

منبع
برترين ها
بروزرسانی
غذاي اصلي/ بادمجان شکم پر، مخصوص گياهخوارها
برترين ها/ مواد لازم (۴ نفر) ۲ عدد بادمجان دلمه اي درشت روغن زيتون نصف قاشق چايخوري نمک نصف قاشق چايخوري فلفل سياه ¼ پيمانه پياز خرد شده ۳ حبه سير رنده شده نصف پيمانه بلغور (يا کوينولا) ۱ پيمانه آب سبزيجات ۱ پيمانه پنير موزارلاي مخصوص گياهخوارها ۱ پيمانه سس مارينارا طرز تهيه فر را با دماي ۱۹۰ درجه سانتي گراد روشن کنيد. بادمجان ها را از وسط دو نيم کرده و شکم آن ها را خالي کنيد. آن ها را درون سيني فر بچينيد. رويشان روغن زيتون، نمک و فلفل سياه بريزيد و به مدت ۱۰ دقيقه درون فر بپزيد. درون قابلمه، يک قاشق چايخوري روغن زيتون را روي حرارت ملايم داغ کنيد. پياز را بيفزاييد و تفت دهيد تا طلايي شوند. سير و بلغور را افزوده و هم بزنيد. سپس آب سبزيجات را اضافه کنيد. در قابلمه را بگذاريد تا مخلوط حدود ۱۵ دقيقه بجوشند. سپس مواد به دست آمده را درون شکم بادمجان ها بريزيد. روي آن ها پنير موزارلا ريخته و در آخر سس مارينارا (گوجه فرنگي) اضافه کنيد. بادمجان ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا پنيرها کاملا آب شوند.بادمجان شکم پر، مخصوص گياهخوارها بادمجان ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا پنيرها کاملا آب شوند. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره