برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

شام/ طرز تهيه رينگ پيراشکي اسفناج خوشمزه و زيبا

منبع
سوران
بروزرسانی
شام/ طرز تهيه رينگ پيراشکي اسفناج خوشمزه و زيبا
سوران/ براي خانوم هايي که توي خونه هستن و بيشتر وقتشون صرف کارهاي خونه و مخصوصا آشپزي ميشه تهيه غذاهاي جديد با طعم متفاوت و ظاهري زيبا از جذابيت ويژه اي برخورداره. مثل من که وقت هايي که بي حوصله ام سعي ميکنم يه غذاي جديد يا کيک و شيريني بپزم. در اين مطلب هم يه ايده ي خوشگل و ساده براي پيراشکي رو براتون قرار ميدم که خيلي ظاهر زيبايي داره و ميتونيد مواد اوليه اش رو هم به سليقه خودتون انتخاب کنيد. چي لازم دارم: خمير پيراشکي اسفناج نيم کيلو پياز دو عدد قارچ ۳۰۰ گرم پنير سفيد صبجانه ۲۰۰ گرم پنير موزارلا ۳۰۰ گرم پنير پارمزان ۱۰۰ گرم گوجه فرنگي يک عدد زرده تخم مرغ براي رومال نمک و زردچوبه چطوري درست کنم: براي تهيه اين مدل پيراشکي به خمير پيراشکي احتياج داريم که به طور کامل با مراحل در مطلب خمير پيراشکي توضيح دادم. براي مواد هم اسفناج رو بعد از شستشو روي حرارت ميذارم و در ظرف رو روش قرار ميديم تا بپزه. نياز نيست که آب اضافه کنيد چون اسفناج به مقدار کافي آب ميندازه. بعد از اينکه آبش خشک شد ميذاريم کمي خنک شه و ساتوريش ميکنيم. پياز ها رو خرد کنيد و در مقدار کمي روغن و زردچوبه تفت بديد تا طلايي بشه بعد هم اسفناج ها رو بهش اضافخ کنيد. قارچ ها رو هم در همين مرحله اضافه کنيد. بعد از اندازه کردن نمک از روي جرارت برداريد. براي نمک هم به اين نکته توجه کنيد که پنير صبحانه خودش شور هست و ديگه مواد نياز به نمک خيلي زيادي نداره. گوجه رو نگيني خرد کنيد و پنير سفيد صبحانه رو به شکل مکعب هاي کوچيک برش بزنيد و وقتي مواد کمي از داغي افتاد بهش اضافه کنيد. حالا خمير رو با وردنه پهن کنيد و به مثلث هاي يکسان برش بزنيد. براي اينکار ميتونيد دو خط افقي بالا و پايين ايجاد کنيد و مثلث ها رو از داخل اون دو خط مشخص شده برش بزنيد که هم اندازه در بيان. مثل عکس زير مثلث ها رو روي هم بچينيد تا به شکل دايره در بياد. ميتونيد براي راحتي کار وسط سيني يک پياله قرار بديد و خمير ها رو دور اون بچينيد و بعد پياله رو برداريد. موادي که آماده کرديد روي خمير ها بريزيد و روش هم پنير موزارلا و پنير پارمزان بپاشيد. بعد هم مثلث ها رو يکي يکي به سمت داخل و کمي مورد ببنديد. بعد هم روش رو با زرده تخم مرغ رومال بزنيد. در فر در دماي ۲۰۰ درجه براي حدود نيم ساعت تا ۴۰ دقيقه آماده ميشه. هروقت که روي خمير طلايي شد ميتونيد از فر خارج کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره