بیتوته/ این غذای گیاهی را برای همه سنین و هر وعده که می خواهید درست کرده و از طعمش لذت ببرید.

چی لازم دارم:
پوره سیب زمینی یک و نیم پیمانه
پودر سوخاری نصف پیمانه
اسفناج پخته و خرد شده یک سوم پیمانه
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
چطور بپزم:
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. درون ظرف مخصوص پخت، لایه‌ای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید.
درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چای خوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
درون کاسه‌ای متوسط، سیب زمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آن‌ها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید.
ناگت‌ها را به ظرفی که از قبل آماده کرده اید منتقل کرده و کمی آن‌ها را به روغن آغشته کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه آن‌ها را بپزید.



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید