سوپ و آش/ آش کلم باکويي، تجربه اي جالب و خوشمزه
تابناک با تو/ با فرا رسيدن زمستان بازار آش و سوپ داغ مي شود و براي گرم ماندن بدن اين نوع پخت و پز افزايش مي يابد. در برنامه غذايي ايران ها انواع سوپ و آش وجود دارد که هر کدام طعم و مزه متفاوتي دارند. در اينجا يادگيري اين نوع آش هم خالي از لطف نيست و بهتر است طعم متفاوتي از آش ها را نيز تجربه کنيد. چي لازم دارم: برنج نيمه خيس شده نصف پيمانه بلغور جو و نخود و لوبيا سفيد خيس شده از هر کدام ۱ پيمانه کلم برگ خرد شده کوچک ۱ عدد هويج و پياز نگيني خردشده ۴ عدد هويج و ا عدد پياز رشته آش ۱۵۰ گرم سبزي آش ۱ کيلوگرم و مقداري ترخون فلفل سياه و نمک و کشک به ميزان لازم سيرداغ، پيازداغ و نعناداغ به ميزان لازم چطور بپزم: ابتدا پياز را تف داده تا طلايي شود و حبوبات ذکر شده را که قبلا خيس کرديم و دوبار آبش را عوض کرديم نيز افزدوه و با فلفل سياه و مقداري آب مي گذاريم تا ببپزد. بعد از پخت حبوبات ،هويج و برنج را به همراه بلغور و سبزي آش (اسفناج، گشنيز، جعفري، تره) و ترخون و کلم به مواد اضافه کرده و اجازه مي دهيم تا لعاب بدهد و حا بيفتد. در مرحله اخر رشته آش را به مواد اضافه مي کنيم و با مواد تزئيني آش خوشمزه را به سليقه خود تزئين مي کنيم. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد