غذاي اصلي/ دو دستور ميرزا قاسمي براي خوشمزه تر شدن
سوران/ ميرزا قاسمي يکي از پر طرفدار ترين غذاهاي گيلان و مازندران ميباشد که در سراسر ايران اين غذا محبوبيت خاصي دارد و به عنوان پيش غذا نيز سرو مي شود. ميرزا قاسمي توسط محمد قاسم خان که در زمان ناصرالدين شاه قاجار والي حاکم رشت بود ابداع شده و توسط وي گسترش يافت و به نام او نيز نام گذاري شد. ما در اين بخش 2 دستور پخت از ميرزا قاسمي براي شما آماده نموديم که آنها در ادامه مطلب مي خوانيد طرز تهيه ميرزا قاسمي - دستور پخت اول چي لازم دارم: بادمجان = 5 عدد متوسط گوجه فرنگي تازه = 2 عدد سير = يک بوته تخم مرغ = 3 عدد روغن و فلفل و نمک = به مقدار لازم چطور بپزم: 1. در ابتدا بادمجان ها را کباب مي کنيم ( شما مي توانيد بادمجان ها را داخل فر و يا روي آتش کباب کنيد ) سپس پوست آنها را کنده و سرهاي بادمجان ها را جدا مي کنيم ؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوري مي نماييم . 2. حال نوبت به گوجه ها مي رسد ؛ گوجه فرنگي ها را در آب جوش ريخته و پوست آنها را ميگيريم و سپس خرد مي کنيم. 3. سير را کوبيده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روي اجاق آماده شده است ميريزيم تا کمي سير ها سرخ شود. 4. سپس بادمجان ها و گوجه هاي آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ مي کنيم ؛ اين کار را تا زماني که آب آنها کشيده شده و کمي روغن بيافتد ادامه مي دهيم. 5. حال کمي نمک و فلفل به آن اضافه مي کنيم و مايه را در يک طرف تابه قرار مي دهيم و در طرف ديگر خالي تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط مي کنيم و انقدر هم مي زنيم تا بسته شده و سرخ شود 6. بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (يعني تمام محتويات تابه) را با هم مخلوط مي کنيم. 7. ميرزا قاسمي ما آماده شده و مي توانيد آنرا در ديس کشيده و سرو کنيد. طرز تهيه ميرزا قاسمي - دستور پخت دوم چي لازم دارم: بادمجان شرين و قلمي = 4 عدد سير تازه = 1 بوته و اگر تازه نيود نصف بوته گوجه فرنگي تازه و رنده شده = 5 عدد متوسط رب گوجه فرنگي = 1/2 قاشق غذاخوري نمک و فلفل = به ميزان لازم ليمو ترش = 1 عددد تخم مرغ = 4 عدد زرد چوبه = 1 قاشق چاي خوري پر چطور بپزم: 1. ابتدا بادمجان ها را کباب کنيد ( تا زماني که پوست بادمجان ها ذغال نشود ميبايست روي آتش بماند و اگر يک سيخ چوبي به بادمجان ها بزنيم به راحتي داخل بادمجان فرو رود) بعد از اين عمل بادمجان ها را کنار گذاشته تا سرد شوند. 2. گوجه را رنده کرده و سير را ساطوري کنيد ؛ سپس 1 استکان روغن زيتون داخل تابه بريزيد و تا حدي که روغن زياد داغ نشود تابه را روي شعله بگذاريد بماند ؛ سپس سير ساطوري و زردچوبه را به روغن اضافه کنيد و 10 ثانيه با شعله متوسط تفت بدهيد. 3. بلافاصله بادمجان ها را که پوست کنده و ساطوري شده اند را به مواد اضافه کنيد. سپس 1 دقيقه تفت بدهيد و بعد از آن پوره گوجه را به مواد اضافه کنيد و درب تابه را گذاشته و شعله اجاق را کمي پايين بياوريد و اجازه بدهيد تا آب مواد کشيده شود. 4. سپس آب ليمو و رب را اضافه کنيد و 1 دقيقه تفت دهيد و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنيد. 5. حال نوبت تخم مرغ ها است که البته توجه کنيد تخم مرغ ها را روي مواد شکسته و بدون اين که هم بزنيد درب تابه را گذاشته و شعله کم کنيد تا تخم مرغ ها نيز بسته شود . 6. بعد از پختن کامل تخم مرغ ها ؛ آنها را تکه تکه کنيد و ميرزا قاسمي را هم بزنيد. ميرزا قاسمي هم اکنون آماده است. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد