شيريني ها/ «تارت خرما» با طعمي خاص
آخرين خبر/ چي لازم دارم: کره ١٤٠ گرم پودر شکر ٦٠ گرم وانيل ١/٨قاشق چايي خوري تخم مرغ ١ عدد ارد ٢٩٠ گرم مواد مياني خرما ٤٠٠ گرم دارچين ١قاشق سوپخوري پودر گردو به دلخواه پودر پسته به دلخواه پودر هل. مقداري کره + پودر شکر + وانيل+تخم مرغ با همزن برقي به مدت يک دقيقه ميزنيم چطوري درست کنم: ارد را به مواد اضافه کرده و با دست به خورد مواد ميدهيم تا خمير يکدست و نرمي به دست ايد. کف و ديواره هاي قالب تارت را با خمير به ضخامت ٢ يا ١ ميليمتر ميپوشانيم . کف خمير را با چنگال از چند جا سوراخ کنيد تا خمير خوب بپزد. فر را روي درجه ٣٥٠ درجه سانتي گراد تنظيم کرده و سيني را در طبقه وسط قرار دهيد. تارت ها را به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه در سيني فر بچسنيد بعد از فر دراورده و بهد از سرد شدن از قالب ها جدا کنيد. خمير اين تارت خيلي خوشمزس حتما امتحانش کنيد. خرما ها را با چنگال له کرده و با دارچين و هل قاطي کنيد ، دستتان را به اب زده و با خرما توپک هاي کوچک به نسبت اندازه تارت خود درست کنيد و در پودر پسته يا گردو بغلتانيد . و داخل تارت خود بگذاريد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد