برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ميز اردور/ سالاد مرغ کبابي

منبع
چاره‌ چي
بروزرسانی
ميز اردور/ سالاد مرغ کبابي
چاره‌ چي/ مواد لازم هشت قاشق غذاخوري سرکه بالزاميک سه قاشق غذاخوري روغن زيتون فوق بکر دو حبه سير بزرگ خرد شده يک قاشق غذاخوري پونه تازه نمک و فلفل سياه ۶۰۰ گرم مرغ سه عدد فلفل دلمه اي دو عدد کاهوي روماني ۲۸ گرم پنير پارمسان طرز تهيه: ۶ قاشق غذاخوري سرکه بالزاميک، دو قاشق غذاخوري روغن زيتون، سير ،پونه ، نمک و فلفل را با هم ترکيب کنيد. حالا اين مواد را در دو کيسه جداگانه بريزيد. سپس در يک کيسه مرغ و در کيسه ديگر فلفل دلمه اي را قرار دهيد و خوب بپوشانيد تا مزه دار شوند. اينکار بايد در دماي اتاق و به مدت ۳۰ دقيقه انجام شود. حالا يک ماهيتابه متوسط را روي حرارت قرار دهيد و اجازه دهي کمي گرم شود. مرغ و فلفل دلمه اي را از کيسه خارج کنيد و مواد روي آن را برداريد. فلفل دلمه اي و مرغ را کبابي کنيد. اينکار ممکن است ۵ الي ۶ دقيقه طول بکشد. حالا مواد آماده شده را به يک ظرف مناسب انتقال دهيد و اجازه دهيد قبل از برش به مدت ۵ دقيقه در همين حالت باقي بماند و خنک شود. مرغ و فلفل دلمه اي را به صورت نواري برش دهيد و روي کاهوي روماني بريزيد و روي آن پنير پارمسان بپاشيد. دو قاشق غذاخوري از سرکه و يک قاشق غذاخوري از روغن زيتون باقي مانده را روي آن بريزيد و با فلفل سياه سرو نماييد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره