چاره چي/
مواد لازم
هشت قاشق غذاخوري سرکه بالزاميک
سه قاشق غذاخوري روغن زيتون فوق بکر
دو حبه سير بزرگ خرد شده
يک قاشق غذاخوري پونه تازه
نمک و فلفل سياه
۶۰۰ گرم مرغ
سه عدد فلفل دلمه اي
دو عدد کاهوي روماني
۲۸ گرم پنير پارمسان
طرز تهيه:
۶ قاشق غذاخوري سرکه بالزاميک، دو قاشق غذاخوري روغن زيتون، سير ،پونه ، نمک و فلفل را با هم ترکيب کنيد. حالا اين مواد را در دو کيسه جداگانه بريزيد. سپس در يک کيسه مرغ و در کيسه ديگر فلفل دلمه اي را قرار دهيد و خوب بپوشانيد تا مزه دار شوند. اينکار بايد در دماي اتاق و به مدت ۳۰ دقيقه انجام شود.
حالا يک ماهيتابه متوسط را روي حرارت قرار دهيد و اجازه دهي کمي گرم شود. مرغ و فلفل دلمه اي را از کيسه خارج کنيد و مواد روي آن را برداريد. فلفل دلمه اي و مرغ را کبابي کنيد. اينکار ممکن است ۵ الي ۶ دقيقه طول بکشد. حالا مواد آماده شده را به يک ظرف مناسب انتقال دهيد و اجازه دهيد قبل از برش به مدت ۵ دقيقه در همين حالت باقي بماند و خنک شود.
مرغ و فلفل دلمه اي را به صورت نواري برش دهيد و روي کاهوي روماني بريزيد و روي آن پنير پارمسان بپاشيد. دو قاشق غذاخوري از سرکه و يک قاشق غذاخوري از روغن زيتون باقي مانده را روي آن بريزيد و با فلفل سياه سرو نماييد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار