غذاي اصلي/ «سالمون تند» با هويج کبابي بي نظير مي شود
برترين ها/ • تعداد: 4 نفر • زمان تهيه: 30 دقيقه • زمان پخت و برشته شدن: 30 دقيقه چي لازم دارم: • 4 عدد هويج متوسط، خرد شده •دو عدد چغندر کوچک، خرد شده • سه قاشق غذاخوري روغن زيتون • يک قاشق چايخوري نمک دريايي يا معمولي • 115 تا 140 گرم فيله سالمون • يک قاشق چايخوري فلفل سياه • ¼ پيمانه آب پرتقال منجمد • دو قاشق غذاخوري آب • پيازچه خرد شده (اختياري) چطور بپزم: 1. فر را با دماي 425 درجه فارنهايت گرم کنيد. در تابه فر، هويج، چغندر، نصف روغن و نصف نمک را بريزيد. 20 دقيقه در فر بپزيد تا طلايي شوند. در طول پخت آنها را هم بزنيد تا هر دو طرف سبزيجات بپزند. 2.در همين زمان، به سالمون نمک و فلفل بزنيد. باقي روغن زيتون را داخل تابه بريزيد و سالمون را 3 دقيقه سرخ کنيد. آن را برگردانيد و 3 دقيقه ديگر سرخ کنيد. آن را داخل ظرف بگذاريد و با سبزيجات تزئين کنيد. آب پرتقال منجمد و آب را داخل تابه بريزيد و يک تا دو دقيقه حرارت دهيد تا غليظ شود. يک قاشق از آن را روي سالمون و روي آنها پيازچه بريزيد و سرو کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد