غذاي اصلي/ رولت گوشت را فقط با اين دستور طبخ کنيد
آخرين خبر/ اگر مهمان رسمي داريد و از خواص ويژه گوشي بوقلمون نميخواهيد غافل شويد، حتما يک شب اين غذا را امتحان کنيد. تعداد: ۸ نفر زمان تهيه: ۱۵ دقيقه زمان پخت: يک ساعت چي لازم دارم: ¾ پيمانه جو پخته شده نصف پيمانه شير يک عدد پياز متوسط يک کيلوگرم گوشت چرخکرده بوقلمون نصف پيمانه فلفل دلمه اي خرد شده دو عدد تخم مرغ هم زده دو قاشق چايخوري سس گوجه فرنگي تند و پرادويه ¼ پيمانه سس کچاپ نصف قاشق چايخوري نمک فلفل سياه ۲۲۵ گرم رب گوجه فرنگي چطور بپزم: ۱- فر را با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت گرم کنيد. ۲- در يک کاسه کوچک، شير و جو را با هم مخلوط کنيد. ¼ پياز رنده شده را به آنها اضافه کنيد و کنار بگذاريد. در يک کاسه بزرگ، گوشت بوقلمون، مخلوط جو و باقي مانده پياز را با هم مخلوط کنيد. فلفل دلمه اي، تخم مرغ، سس گوجه فرنگي تند، کچاپ، نمک و مقداري فلفل را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا کاملا با هم مخلوط شوند. ۳- مواد را داخل قالب مستطيلي باريک بريزيد. رب گوجه فرنگي را با کمي آب رقيق کنيد و روي آن بريزد و در آخر نيز کمي پياز خرد شده بريزيد و داخل فر بگذاريد. به مدت يک ساعت رولت را بپزيد تا برشته و آماده شود. ۴- ۱۵ دقيقه پس از خنک شدن آن را همچون رولت برش دهيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد