غذاي اصلي/ طرز تهيه سالاد استيک و مارچوبه
نمناک/ سالاد استيک ومارچوبه با موادي مفيد براي بارداران عزيز و مادران شيرده درست شده است؛ حتماً آن را در وعده هاي غذايي خود بگنجانيد. منظور از سالاد مخلوط در مواد اوليه انواع مختلف کاهو مي باشد؛ اگر در دسترس نداريد از سبزيجات دلخواه خود استفاده کنيد. مواد لازم براي سالاد استيک و مارچوبه گوشت راسته گوساله :500 گرم تخم مرغ بزرگ :4 عدد مارچوبه :500 گرم سير :2 حبه پنير پارمزان :3 قاشق غذاخوري نان تست :4 برش سالاد مخلوط :8 پيمانه روغن زيتون :3 قاشق غذاخوري سس سويا :يک قاشق غذاخوري آب ليموترش :3 قاشق غذاخوري نمک و فلفل :به ميزان لازم طرز تهيه سالاد استيک و مارچوبه فر را روي درجه حرارت متوسط گرم کنيد. روغن و آبليمو رادر يک کاسه با هم مخلوط کنيد. سپس نمک و فلفل را اضافه کنيد و آن ها را کنار بگذاريد. سالاد مخلوط را در قابلمه آب پز کنيد. انتهاي مارچوبه ها را بزنيد و به آنها بيافزاييد و بگذاريد به مدت 6 دقيقه بماند تا نرم شود. مارچوبه ها را با قاشق مخصوص از آن جدا کنيد و کنار بگذاريد تا سرد شوند. تخم مرغ ها را به مدت 6-3 دقيقه آبپز کنيد. دو سمت استيک را با سير رنده شده، سس سويا، نمک و فلفل طعم دار کنيد، استيک را روي سيني گريل داخل فر قرار دهيد و به مدت 4 دقيقه آن را حرارت قرار دهيد، سپس آن را برگردانيد تا 4 دقيقه ديگر هم بپزد، (تا زماني که کاملاً پخته شود). سپس استيک را روي تخته برش قرار دهيد و کنار بگذاريد. مارچوبه پخته و سرد شده را به قطعات 2 سانتيمتري برش دهيد و همراه نان تست که در اندازه هاي کوچک و مربع شکل بريده شده در کاسه بريزيد(مي توانيد برش هاي نان را کمي با کره تفت دهيد تا خوش عطر و کرانچي شوند). سبزيجات آب پز را در 4 کاسه کم عمق تقسيم کنيد و يک تخم مرغ آبپز در وسط هر کدام قرار دهيد. استيک را به برش هاي نازکي تقسيم کنيد و اطراف تخم مرغ بچينيد. بقيه سبزيجات را روي آن پخش کنيد و پنير پارمسان را نيز روي آن ها بريزيد. نکات تکميلي در مورد سالاد استيک سالاد استيک جزو انواع سالاد ميباشد زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 15 دقيقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقيقه ميباشد . سالاد استيک را مي توانيد در وعده پيش غذا - سرو کنيد . توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد . با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد