کجارو/ چیکن فرنکی یکی از غذاهای لذیذ هندی است که در این مقاله مراحل پخت آن را در خیابان‌های بمبئی می‌بینید.
غذای خیابانی بمبئی یکی از مشخصه‌های این شهر شلوغ و پرجنب و جوش هستند. بمبئی به داشتن غذاهای مجلل مشهور است. اگرچه غذای خیابانی در سراسر هند رایج است، غذای خیابانی در بمبئی توجه بیشتری پیدا کرده است و مردم از همه طبقات اقتصادی تقریبا در تمام طول روز در گوشه‌ی خیابان‌ها غذا می‌خورند و گاه به نظر می‌رسد که طعم غذای خیابانی از بسیاری از رستوران‌های سطح شهر بهتر است. مردم بمبئی موانع طبقاتی، مذهبی، جنسیتی و قومیتی را کنار گذاشته و همه عشق و علاقه‌ی خود را نسبت به خوراک‌های خوش عطر و طعم خیابانی نشان می‌دهند. فروشندگان غذاهای خیابانی نقش مهمی در توسعه فرهنگ غذایی شهر بازی می‌کنند و تاثیر مستقیم بر توسعه‌ی گردشگری این شهر دارند، غذای خیابانی در بمبئی نسبتا ارزان است، در مقایسه با رستوران‌ها، فروشندگان خیابانی بیشتر تمایل دارند بساط خود در اطراف مناطق شلوغ مانند کالج‌ها و ایستگاه‌های راه آهن را پهن کنند. در ویدیو زیر مراحل پخت یکی از غذاهای خیابانی بمبئی را می‌بینید که اصلی‌ترین مواد تشکیل دهنده‌ی آن تخم مرغ و گوشت مرغ است.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar