برترین ها/ چی لازم دارم:
• 10 عدد بادنجان متوسط
• 5 عدد تخم مرغ
• یک بوته سیر
• یک کیلوگرم گوجه فرنگی
• 200 گرم کره یا روغن
• زردچوبه و نمک و فلفل سیاه
چطور بپزم:
1. بادنجان ها را کبابی و سپس آن ها را ساطوری کنید. سیرها را رنده کنید و در تابه کمی تفت دهید. بادنجان ها را هم تفت دهید تا روغن بیندازند. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
2. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید، خرد و به مخلوط بادنجان ها اضافه کنید.
3. آب مواد که گرفته شد، تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا سفت شوند. این غذا را گرم سرو کنید.
4. شمالی ها آن را با برنج میل می کنند، اما با نان هم بسیار خوشمزه است.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar