غذاي اصلي/ «پيراشکي باربيکيو»؛ يادآور غذاهاي آتشي پيک نيک
فوت و فن/ براي تهيه اين غذا بايد از خمير پاي استفاده کنيد اما اگر موجود نبود، ميتوانيد از خميرهاي آماده پيراشکي نيز استفاده کنيد. سس باربيکيو نيز در فروشگاهها موجود است. چي لازم دارم: تعداد: ۱۲ عدد زمان تهيه: ۴۰ دقيقه زمان پخت: ۲۵ دقيقه مواد لازم خمير آماده پاي ¾ پيمانه فلفل دلمهاي سبز نصف پيمانه پياز کوچک خرد شده يک قاشق غذاخوري روغن گياهي ۵ پيمانه گوشت چرخکرده يا مرغ نصف پيمانه سس باربيکيو يک پيمانه پنير چدار رنده شده شير سس باربيکيو گرم چطور بپزم: ۱- فر را با دماي ۳۷۵ درجه فارنهايت گرم کنيد. خمير آماده پاي را در دماي اتاق قرار دهيد تا نرم شود. سپس آن را به دو نيم تقسيم کنيد. روي سطح صاف آرد بپاشيد و با دست خمير را روي آن باز کنيد. سپس با وردنه آن را پهن کنيد و با قالب، دايرههاي يک اندازه از آن در بياوريد. اضافه خمير را جمع و دوباره اين مراحل را تکرار کنيد تا همه خمير را به شکل دايره برش دهيد. ۲- براي تهيه مواد مياني، در يک تابه متوسط، فلفل دلمهاي و پياز را داخل روغن داغ تفت دهيد تا سبک شوند. سپس گوشت چرخکرده را اضافه کنيد و هم بزنيد. پس از نغيير رنگ گوشت، سس باربيکيو را اضافه کنيد. ۳- براي هر پاستي، دو قاشق غذاخوري از مخلوط گوشت را در مرکز دايرهها قرار دهيد. روي آنها يک قاشق غذاخوري سرخالي پنير چدار بريزيد. لبههاي خمير را شير مرطوب کنيد. دايره را از وسط تا کنيد و با انگشت لبهها را فشار دهيد تا به هم بچسبند. روي خمير دو برش کوچک ايجاد کنيد تا بخار آن خارج شود. لبههاي آن را نيز با چنگال سوراخ کنيد تا شکل بگيرد. روي آنها با قلممو کمي شير بماليد. همه پاستيها را داخل سيني فر که از قبل چرب کردهايد بچينيد ۴- آنها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا سطح پاستيها طلايي شود. آنها را پس از اينکه ۵ دقيقه خنک شدند، با سس گرم باربيکيو سرو کنيد. ارزش غذايي: کالري: ۳۴۸ چربي: ۲۰ گرم کلسترول: ۳۸ ميليگرم کربوهيدرات: ۳۱ گرم فيبر: ۱ گرم قند: ۸ گرم پروتئين: ۱۱ گرم سديم: ۵۸۶ ميليگرم پتاسيم: ۲۰۹ ميليگرم کلسيم: ۹۱ ميليگرم آهن: ۲ ميليگرم همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar