شيريني ها/ کيک آناناس؛ مزه هاي جديد و بي نظير را امتحان کنيد
رنگي رنگي/ شماهم قبول دارين دسر بخش هيجان انگيز هر وعده ي غذايي هست؟ بخصوص وقتي دارين در يه شب سرد پاييزي يه تکه کيک خونگي خوش طعم رو باي چاي تازه دم نوش جان مي کنين، اون هم کيک خونگي آناناسي که ما امروز قراره باهم ياد بگيريم چطوري بپزيمش :) ميدونستين ماده اي به اسم بروملائين که از آناناس يدست مياد براي درمان کوفتگي و زخم هاي بعد از جراحات و آبسه ها خيلي مفيد هست و کلي هم خاصيت ضد سرطاني و ضد حساسيتي داره. نکته ي سرآشپز : به اين ترکيب ميشه يه مقدار زعفران اضافه کرد و کلي هيجان انگيز ترش کرد! همچنين پودر نارگيل هم پيشنهاد ميشه! همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar