رنگی رنگی/ شماهم قبول دارین دسر بخش هیجان انگیز هر وعده ی غذایی هست؟
بخصوص وقتی دارین در یه شب سرد پاییزی یه تکه کیک خونگی خوش طعم رو بای چای تازه دم نوش جان می کنین، اون هم کیک خونگی آناناسی که ما امروز قراره باهم یاد بگیریم چطوری بپزیمش :)
میدونستین ماده ای به اسم بروملائین که از آناناس یدست میاد برای درمان کوفتگی و زخم های بعد از جراحات و آبسه ها خیلی مفید هست و کلی هم خاصیت ضد سرطانی و ضد حساسیتی داره.
نکته ی سرآشپز : به این ترکیب میشه یه مقدار زعفران اضافه کرد و کلی هیجان انگیز ترش کرد! همچنین پودر نارگیل هم پیشنهاد میشه!



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar